logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

ضرورت لغو یک طرفه شدن جاده چالوس

ضرورت لغو یک طرفه شدن جاده چالوس
استاندار البرز گفت: با توجه به تکمیل و راه اندازی مسیرها و دسترسی های جایگزین برای محور کرج-چالوس بررسی لغو یکطرفه شدن این محور می بیست در دستور کار قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا،  سید حمید طهایی پیش از ظهر امروز، در هفتمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان افزود: یک طرفه بودن جاده چالوس، بارها کار امدادرسانی را در هنگام بروز حوادث طبیعی، با مشکل مواجه ساخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


طهایی با بیان اینکه با یک طرفه شدن جاده  چالوس مردم 50 روستای اتین محور را دچار مشکل ساخته است خاطرنشان کرد: هرچند 15 کیلومتر جاده نوجان با هدف کاهش بار ترافیکی دو طرفه شده ولی این امکان همچنان برای کل مسیر میسر نشده است .

وی بیان کرد: براساس بازدیدهای صورت گرفته با وجود جاده دیزین به شمشک نباید اقدام به یک طرفه  کردن جاده چالوس کرد .

استاندار البرز ادامه داد: باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی دراین زمینه صورت گیرد و این امر تلاش بیش از پیش مسوولان ذیربط را برای در اختیار گرفتن نگهداری این جاده می‌طلبد .

طهایی با اشاره به ضرورت  مدیریت و نگهداری این مسیر توسط البرز گفت: توجه به این امر سبب می‌شود تا مسافران تهرانی برای رفتن به شمال از جاده دیزین به شمشک استفاده کنند که همین امر در کاهش ترافیک شهری البرز موثر است.

وی گفت: ترغیب عموم به استفاده از جاده دیزین به شمشک نیاز به اطلاع‌رسانی وسیع دارد که رسانه‌ها سهم بزرگی را دراین بخش دارند .

وی با اشاره به حادثه سیل در روستای سیجان یادآورشد: تلاش‌ها برای جذب اعتبار به منظور جبران خسارت‌های مالی این روستا ادامه دارد و اکنون برای جبران خسارات ناشی از سیل فروردین 300میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده است .

طهایی خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی باید اعتبار ستاد بحران را از وزارتخانه‌های خود پیگیری کرده و مدیریت بحران عملکرد دستگاههای امدادرسان  را در سیل روستای سیجان ارزیابی کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه