logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

رئیس پلیس فتای استان یزد:

کلاهبرداری در سایت‌های همسریابی

کلاهبرداری در سایت‌های همسریابی
رئیس پلیس فتای استان یزد گفت: به‌دنبال شکایت فردی در ارتباط با کلاهبرداری از وی در سایت‌های همسریابی، کلاهبردار سایت‌های همسریابی در یزد با ۳۰ شاکی دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ رضایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه یزد، اظهار داشت: از ابتدای امسال موفق به افزایش کشفیات در حوزه‌های مرتبط با پلیس فتا در یزد شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان این مطلب که موفق شدیم جرایم سایر استان‌ها را هم کشف کنیم، گفت: بالاترین آمار وقوع جرایم مربوط به انگیزه‌های مالی بوده که مانند برداشت‌های غیرمجاز یا سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی است.

رئیس پلیس فتا استان یزد ادامه داد: هویت در اتاق‌های گفت‌و‌گو به غیر از هویت واقعی بیشتر افراد است و با توجه به اینکه هیچ یک از این سایت‌ها دارای مجوز قانونی نیستند، این اشخاص اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

وی تصریح کرد: در زمینه سایت‌های دوست‌یابی و همسریابی فردی اقدام به کلاهبرداری کرده که دستگیر شده و نزدیک به 30 نفر شاکی دارد.

رضایی با تاکید بر اینکه موضوع بعدی رمز اینترنتی است که بعضی از افراد اقدام به سوء استفاده می‌کنند، گفت: عدم بارگزاری اطلاعات شخصی، عکس‌ها و فیلم‌ها و اطلاعات بانکی در شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای موبایلی موضوعی است که می‌تواند جلوی بسیاری از سوء استفاده‌ها را بگیرد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه