logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  2. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  3. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  4. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  5. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  6. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  7. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  8. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  9. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  10. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  11. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  12. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  13. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  14. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  15. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  16. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  17. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  18. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  19. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  20. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد

پرستیژ مدیریتی را فراموش کنید

پرستیژ مدیریتی را فراموش کنید
بزرگترین شرکت های دنیا زمانی کوچک بودند، پس اگر شما هم کسب و کار کوچکی راه اندازی کرده اید، خودتان را جدی بگیرید و از همین ابتدای کار، اصول مدیریتی را رعایت کنید. به شما تبریک می گویم؛ در راه بزرگی قدم گذاشته اید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک، در دنیای کسب و کارهای امروز، خلاقیت از مهترین عوامل موثر در پیشرفت شماست. متفاوت فکر کنید و تفاوت ها را اجرا کنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مشتریان امروزی عاشق تغییر اند و پولشان را برای کسب تجربه های جدید خرج می کنند. سیستم سنتی خود را بشکنید و به خلق تمایز فکر کنید.

خلاقیت و ایجاد تمایز لزوما انجام یک کار عجیب و غریب نیست. حقیقت این است که شاید شما نتوانید یکسری اصول را تغییر دهید. بیش از 80% کالاهای هر صنف شبیه هم هستند، اما این شما هستید که باید آنها را بفروشید و مشتریان عموما جذب شیوه فروش شما می شوند، تا کالایی که خریداری می کنند.

ـ شما به عنوان یک مدیر نوپا باید سازمان خود را به صورت افقی گسترش دهید، زیرا برقراری ارتباط بین مدیران و پرسنل را آسان می کند و باعث ایجاد خلاقیت بیشتری می شود.

ـ قدرت نهفته پرسنل خود را باور کنید و با رعایت اصول مدیریتی، آنها را در انجام کارهایشان آزاد بگذارید. معمولا نوآوری ها بر اثر یک اتفاق و در یک لحظه رخ می دهند و اگر شرایط مناسب طرح و اجرای اولیه برای کارمندان وجود نداشته باشد، ممکن است آن ایده سوخت شود!


ـ هیچ گاه به دنبال نتیجه سریع و فوری نباشد. تجربه شخصی به من ثابت کرده است هرکارمندی برای اجرای درست کارهایش به یک زمان معین نیاز دارد و این زمان برای هرکس متفاوت است. سعی کنید پتانسیل های اجرایی کارمندانتان را بشناسید و به میزان توان و سرعت عملشان، فرصت مناسبی برای انجام کارها در اختیارشان بگذارید.

ـ افق زمانی مناسب برای خود داشته باشید. شما باید بتوانید آینده کوتاه مدت و بلند مدت کاری خودتان را توضیح دهید. بیان جزئیات در پیشرفت شما تأثیر بسزایی دارد. به عنوان یک مدیر باید بتوانید نقشه راه خود را ترسیم کنید. پیش بینی مسیر پیش رو به طرز چشمگیری شما را برای مدیریت اتفاقات ناخواسته آماده می کند.

ـ خودتان را برای پرداخت هزینه نوآوری آماده کنید. بدون شک در مسیری که سراسر آزمون و خطاست، احتمال شکست نیز وجود دارد. شما باید قدرت ریسک پذیری بالایی داشته باشید و پرسنل خود را برای نوآوری های تازه تشویق کنید. ویژگی ذاتی نوآوری این است که قدرت باورنکردنی را به کسب و کار شما می دهد. پس بهای رسیدن به این گنج بزرگ را بپردازید و آن را به دست بیاورید.

ـ پرستیژ مدیریتی را فراموش کنید. متأسفانه در جامعه ما که اکثر اقتصاد آن دولتی است، پشت میز نشینی و رفتار دگم و بسته تبدیل به پرستیژ کاری شده است. در کسب و کارهای خرد، مدیریت بیش از آنکه به پرستیژ نیاز داشته باشد، نیازمند حضور موثر در صحنه اجرا و بینش صحیح نسبت به فرآیند امور است. سعی کنید ارتباط تنگاتنگی با پرسنل خود داشته باشید و از ایده ها و روش های اجرایی آنها با خبر شوید تا در مواقع حساس قدرت تصمیم گیری داشته باشید و غافلگیر نشوید. البته این موضوع به معنای دخالت در امور کارمندان نیست.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه