logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

فتح الله زاده پرسپولیسی ها را تهدید کرد!

فتح الله زاده پرسپولیسی ها را تهدید کرد!
علی فتح الله زاده مدیر عامل سابق باشگاه استقلال نسبت به جشن باشگاه پرسپولیس برای سالگرد 6 تایی ها واکنش جالبی نشان داده استت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی فتح الله زاده در این باره می گوید: «پرسپولیسی‌ها با داشته‌های پدران‌شان جشن می‌گیرند ولی من، پرویز مظلومی و فرهاد مجیدی این اواخر عدد «4» را درست کردیم که هنوز تازه است.  پرسپولیسی‌‌ها چیزی ندارند و به گذشته نامعلوم رجوع می‌کنند. ما نان خودمان را می‌خوریم ولی آنها نان تاریخ گذشته را می‌خورند. ضمن اینکه ما یک پیروزی 8 بر صفر مقابل پرسپولیس داریم و به دنبال مستندات‌شان هستم تا آن را ثابت کنیم. 90 درصد مستندات این پیروزی را آماده کرده‌ایم و به زودی جشنی به مناسبت بازی 8 تایی‌ها برگزار خواهیم کرد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش تسنیم، مدیرعامل پیشین استقلال در خصوص انتشار مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم توضیح می دهد: « ابتدا در مورد قراردادهای فصل گذشته بگویم که یکی از بازیکنان استقلال بالای یک میلیارد و دویست میلیون تومان پول گرفته بود ولی رقم قراردادش یک میلیارد و 100 میلیون تومان اعلام شد. من از این مسئله مطمئن هستم و سندش را نیز دارم. مسعود معینی عضو هیئت مدیره استقلال عنوان کرد  قراردادهای امسال حاشیه دارد. بنابراین خودشان نیز قبول دارند که رقم قرارداهای امسال آن چیزی نیست که اعلام شده است. وقتی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال قول و قرار می‌گذارند که با تخلفات برخورد کنند، باید به آن عمل کنند اما وقتی برخوردی نمی‌شود، این اتفاقات می‌افتد.»

,

او با اشاره به تخلفاتی که در قرارداد بازیکنان برخی تیم‌های آلمانی پیش آمد، می گوید: « اگر اشتباه نکنم، تیم‌های اشتوتگارت و دورتموند در قرارداد بازیکنان‌شان تخلف کرده بودند و  به دلیل این تخلف یک پله سقوط کردند. من به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ پیشنهاد می‌دهم که بررسی تخلف قراردادهای بازیکنان با باشگاه‌ها را به من بدهند تا خیلی زود متخلفان را معرفی کنم. پیدا کردن قرارداد واقعی بازیکنان کاری ندارد.»

,

مدیرعامل پیشین استقلل در ادامه می گوید: « مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، اگر نمی‌خواهید با متخلفان برخورد کنید، چرا مدام می‌گویید با آنها برخورد می‌شود؟ اگر توانستند متخلفان را پیدا کنند، باید برخورد لازم صورت بگیرد. متاسفانه همه دور هم جمع شده‌اند و هیچ کاری صورت نمی‌گیرد.»

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه