logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

در ۵ ماه هزارمیلیارد درآمد دارند اما کمک نمی‌کنند

در ۵ ماه هزارمیلیارد درآمد دارند اما کمک نمی‌کنند
رتبه درآمدی بسیاری از این دستگاه ها در بین پنج استان پردرآمد کشور است ولی نسبت به عمران و آبادنی استان بوشهر توجه لازم را ندارند/ساکنان برخی از مناطق عسلویه دچار ضایعه خونی شده اند ولی در این بین استان هایی که حتی کمترین میزان آلایندگی نیز متوجه آنها نشده درخواست حق آلایندگی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی شورای شهر بوشهر، وی ادامه داد: گمرک بوشهر در پنج ماه نخست سال جاری نزدیک به یکهزار میلیارد تومان  درآمد داشته ولی در قبال این میزان درآمد بالا کمک مناسبی به بوشهر نمی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شمسا بیان کرد: اداره کل امور مالیاتی از لحاظ کسب درآمد در سطح ملی در رتبه بسیار خوبی قرار دارد ولی آن طور که باید در پیشرفت بوشهر سهیم نمی شود.

وی تاکید کرد بوشهر در تمام دنیا با نام  پارس جنوبی و نیروگاه اتمی  می شناسند ولی نتوانسته اند انتظارات مردم بوشهر را برآورده کنند.

وی با بیان اینکه انتظار می رود  اداره برق و نیروی انتظامی از درآمدهای که در استان کسب می شود مبلغ بیشتری برای عمران و آبادی و رفاه حال مردم استان جذب کنند .

شمسا افزود: به رغم اینکه شماری ازاستان های کشور از درآمدهای دستگاههای فعال در استان بوشهر بهره مند می شوند اما سهم واقعی بوشهر نادیده گرفته می شود.

شمسا یادآور شد: ساکنان برخی از مناطق عسلویه دچار ضایعه خونی شده اند ولی در این بین استان هایی که حتی کمترین میزان آلایندگی نیز متوجه آنها نشده درخواست حق آلایندگی می کنند.

وی ادامه داد: با چنین شرایطی دستگاه های اجرایی استان بوشهر باید مطالبه گری خود را افزایش و باعث توسعه و آبادانی هر چه بیشتر این استان را فراهم کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه