logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

هزینه‌های دولتی صنعت خودرو کاهش یابد

هزینه‌های دولتی صنعت خودرو کاهش یابد
دولت با کاهش تعرفه واردات قطعات خودرویی و دیگر هزینه‌های دولتی این صنعت، شرایط را برای کاهش قیمت تمام شده و فروش خودروهای داخلی فراهم کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: دولت با کاهش تعرفه واردات قطعات خودرویی و دیگر هزینه‌های دولتی این صنعت، شرایط را برای کاهش قیمت تمام شده و فروش خودروهای داخلی فراهم کند.

شهرام آزادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اینکه تعرفه واردات خودرو در سال‌ آینده کاهش یا افزایش یابد، بستگی به سیاست‌های دولت در صنعت خودرو خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خودروسازان دچار معضل تولید و فروش محصولات خود هستند، خاطرنشان کرد: بنابراین در این شرایط دولت باید سیاست‌های بلندمدتی را برای خروج صنعت خودرو از این بحران اتخاذ کند.

عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: یکی از اولین اقدامات در این زمینه، کاهش تعرفه واردات قطعات و دیگر هزینه‌های دولتی صنعت خودرو است تا خودرو با قیمت کمتری به دست مصرف‌کنندگان برسد.

وی افزود: در مقابل نیز دولت باید از خودروسازان بخواهد برنامه خود برای افزایش کیفیت و تنوع مدل خودروهای تولیدی را ارائه کنند تا مصرف‌کنندگان داخلی به خودروهای با کیفیت و با قیمت مناسب دسترسی داشته باشند.

آزادی با بیان اینکه در صورت اتخاذ این سیاست‌ها، تعرفه واردات خودروهای خارجی نیز باید کاهش یابد، تصریح کرد: در آن صورت از یک سو خودروهای خارجی با قیمت کمتری به دست مصرف‌کنندگان رسیده و از سوی دیگر خودروسازان داخلی مجبور به رقابت و افزایش کیفیت و تنوع محصولات خود خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه