مصدوم حادثه میدان فاطمی فوت کرد

مصدوم حادثه میدان فاطمی فوت کرد
مسئولان درمانی بیمارستان خصوصی (س) صبح امروز (یکشنبه ۲۹ آذر) از زنده بودن مصدوم تصادفی میدان فاطمی خبر داده بودند، ولی این مصدوم به دلیل شدت جراحات و خونریزی داخلی ساعاتی پیش فوت کرد. اهمیت مرگ این فرد در نحوه انتقالش به بیمارستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، مسئولان درمانی بیمارستان خصوصی (س) صبح امروز (یکشنبه 29 آذر) از زنده بودن مصدوم تصادفی میدان فاطمی خبر داده بودند، ولی این مصدوم به دلیل شدت جراحات و خونریزی داخلی فوت کرد. اهمیت مرگ این فرد در نحوه انتقالش به بیمارستان است. (20 دقیقه جان دادن در 20 قدمی بیمارستان + تصاویر)

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بعدازظهر روز شنبه 28 آذر تصادفی در میدان فاطمی تهران رخ داد که شاهدان عینی مدعی بودند مسئولان این بیمارستان خصوصی در انتقال مصدوم حادثه به بیمارستان تعلل کرده و عنوان کرده‌اند که حتماً باید اورژانس و پلیس در محل حضور حادثه حضور داشته باشند، ولی در نهایت پس از 20 دقیقه مصدوم به این بیمارستان منتقل شد.

,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه