اخبار داغ
  1. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  2. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  3. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  4. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  5. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  6. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  7. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  8. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  9. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  10. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  11. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  12. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  13. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  14. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  15. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  16. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  17. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  18. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  19. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  20. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست

آشنایی با طرز تهیه شولی؛

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر

شولی؛ پیش غذای محبوب یزدی ها+تصاویر
«آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدبانو؛ «آش شولی» غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، سرکه است ولی بعضی‌ها با چاشنی رب انار نیز میل می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدبانو,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

 

,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

مواد اولیه:

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

چغندر: دو عدد بزرگ

پیاز: سه عدد

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

آرد: یک و نیم لیوان

عدس: یک لیوان

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

انتهای پیام/

,

, ,

اگر به هر دلیلی به یزد سفر کرده و ازغذاهای خوشمزه این منطقه مخصوصا آش شولی تناول کرده باشید، حتما خوشمز‌گی آن را تأیید کرده‌اید.

,

نام «شولی» به خاطر شل بودن قوام آن بر روی این آش گذارده شده است. «شولی» در زمستان و تابستان با موادغذایی متفاوت طبخ می‌شود ؛ به طوری که در زمستان از ماش وشلغم استفاده می‌شود ودر تابستان مملو از چغندر وعدس است.

,

در این مطلب به دستور پخت این غذای محبوب یزدی پرداخته شده است:

,

مواد اولیه:

,

سبزی: یک و نیم کیلو(نصف آن اسفناج و نصف دیگرشوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)

,

چغندر: دو عدد بزرگ

,

پیاز: سه عدد

,

نعناع خشک: دو قاشق غذا خوری

,

آرد: یک و نیم لیوان

,

عدس: یک لیوان

,

روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ

,

نمک: به میزان لازم

,

زردچوبه: دو قاشق مربا خوری

,

سرکه: به میزان دلخواه

,

طرز تهیه:

,

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت شعله قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

,

بعد از اینکه چغندر به طور کامل نیم‌پز شد سپس عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

,

سپس پیاز را سرخ کرده ونعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

,

حدود 4الی 5 لیوان آب را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملا آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

,

هنگامی که سبزی وعدس کاملا پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

,

سپس حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم وبه طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

,

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه(رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

,
, ,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه