واکنش جان کری به درگیری‌های قره باغ

واکنش جان کری به درگیری‌های قره باغ
وزیر امور خارجه آمریکا درگیری های قره باغ و کشته شدن نظامیان دو کشور آذربایجان و ارمنستان را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزیر امور خارجه آمریکا درگیری های قره باغ و کشته شدن نظامیان دو کشور آذربایجان و ارمنستان را محکوم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش مهر به نقل از رویترز، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا درگیری های قره باغ و کشته شدن نظامیان دو کشور آذربایجان و ارمنستان را محکوم کرد و خواستار توفق جنگ بین دو کشور شد.

,

کری از کشورهای آذربایجان و ارمنستان خواست به درگیری ها پایان دهند.

,

این درحالی است که الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان با یک دیپلمات ارشد آمریکایی گفتگوی تلفنی انجام داده است که از محتوای این گفتگو اطلاعاتی در دست نیست.

,

دولت محلی ناگورنو-قره باغ مدعی شد بیش از ۲۰۰ سرباز آذربایجانی را کشته و خسارات سنگینی به طرف آذری وارد کرده است.

,

بر اساس گزارش های رسمی دو کشور در این درگیری ها ۱۰۰ نظامی ارمنستان و ۱۲ نظامی آذربایجان کشته شده است. باکو ادعا می کند که بخشی از این منطقه را به اشغال درآورده است که این ادعا از سوی دولت ارمنستان رد شده است.

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه