logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

گوگل سالانه 2 تریلیون جستجو انجام می‌دهد

گوگل سالانه 2 تریلیون جستجو انجام می‌دهد
موتور جستجوگر گوگل در بین همنوعان خودش نظیر موتورهای جستجوگر یاهو، بینگ و غیره جزو بزرگ‌ترین موتور جستجوگر در دنیا محسوب می‌شود. سوالی که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید این است که دقیقا چه تعداد جستجو توسط این موتور جستجوگر انجام می‌پذیرد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارنت،  پس از سال‌ها سکوت شرکت گوگل در رابطه با تعداد درخواست جستجوها، این غول جستجوگر هم‌اکنون اعلام کرده است که سالانه تریلیون‌ها جستجو از طریق موتور جستجوگرش در حال انجام است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
با اینکه شرکت گوگل آمار و ارقام دقیقی را در این خصوص آشکار نکرده است طی یک اعلامیه به رسانه‌ها اظهار داشته که سالانه بیش از 2 تریلیون جستجو در سطح جهان انجام می‌گیرد. این رقم تمام درخواست‌های جستجو در همه دامنه‌های خاص هر کشور را شامل می‌شود اما جستجوگرهای "Google Powered” بر روی سایت‌هایی نظیر یاهو شامل تعداد جستجوهای انجام شده نمی‌شوند. 
 
آمار و ارقام به دست آمده گوگل از ابتدا تا کنون قابل توجه بوده‌اند اما طی سال‌های اخیر بنا به دلایل خاصی این شرکت بزرگ توانسته به شکل محسوسی از سایر شرکت‌های رغیب پیشی بگیرد. در اواخر دهه نود میلادی که اینترنت از همه لحاظ تفاوت‌های بسیاری با اینترنت امروزی داشت، تعداد جستجوهای انجام شده از طریق موتور جستجوگر گوگل سالیانه حدود 1 میلیارد جستجو برآورده شده بود. 
 
این رقم ظاهرا در سال 2000 به 14 میلیارد جستجو در سال افزایش یافت و از آن موقع تا کنون روند صعودی را در پیش گرفته است. بر طبق گزارشات به دست آمده در بین سال‌های 2001 تا 2003 تعداد جستجوهای سالانه به بیش از 55 میلیارد جستجو در سال رسید و تا سال 2004 با عرضه اولیه سهام شرکت، این رقم به 73 بیلیون جستجو در سال افزایش یافت. 
 
سکوت کمپانی گوگل در رابطه با اعلام دقیق آمار پس عرضه اولیه سهام به این معناست که تا چندین سال آینده اطلاعات قابل اعتمادی در رابطه با این موضوع در دسترس نخواهد بود. با این حال یک جهش عظیم در سال 2009 در رابطه با این آمار صورت گرفت و کمپانی گوگل ادعا کرد که روزانه بیش از 1 میلیارد جستجو انجام می‌گیرد به این معنا که سالیانه حداقل 365 میلیارد جستجو از طریق موتور جستجوگر کمپانی گوگل در حال انجام بود. 

پس از گذشت چندین سال بدون اعلام آمار و ارقام جستجوهای انجام شده از طریق کاربران در سرتاسر جهان، نهایتا در سال 2012 کمپانی گوگل اعلام کرد که ماهیانه 100 میلیارد جستجو در حال انجام است بدین معنا که طی یک سال 1.2 میلیارد جستجو انجام می‌شود. 
 
در حال حاضر این کمپانی به طور رسمی اعلام کرده است که در سال بیش از تریلیون‌ها جستجو از طریق این موتور جستجوگر انجام می‌گیرد. هم اکنون بر طبق این آمار، سالیانه حداقل 2 تریلیون جستجو در حال انجام است هرچند که رقم حقیقی تعداد این جستجوها ممکن است بسیار بالاتر از 2 تریلیون جستجو در سال باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه