logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

آفت دامپینگ آمریکا به جان پسته ایرانی

آفت دامپینگ آمریکا به جان پسته ایرانی
در سال جاری آمریکا حدود ۳۳۰هزار تن و ایران حدود ۱۷۰هزار تن پسته تولید می‌کنند و تولید این محصول در جهان به رقم بی‌سابقه ۵۰۰هزار تن می‌رسد و آمریکا کنار این رقم، محصول در انبار مانده زیادی دارد که می‌خواهد دامپینگ کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با پیش‌بینی افزایش تولید پسته آمریکا در سال جاری به‌عنوان تنها رقیب ایران و باقی ماندن محصول این کشور از سال گذشته، پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که سال جاری، سال بدی برای بازار صادراتی پسته ایرانی باشد.

بنابر این گزارش در جلسه هیأت رئیسه انجمن پسته به بررسی وضعیت بازارهای جهانی پسته پرداخته شد. محسن جلال‌پور رئیس هیئت مدیره این انجمن گفت:  از آنجا که رقیب اصلی ما یعنی آمریکا، امسال به‌میزان زیادی محصول برداشت خواهد کرد و هنوز بخشی از محصول گذشته‌اش را نیز نتوانسته به فروش برساند، به نظرمی‌رسد قصد کاهش قیمت برای محصول سال جدید را دارد.

وی افزود: این همان دغدغه‌ای بود که طی سال‌های گذشته به‌کرات به آن اشاره‌ شده است. احتمالاً با افزایش تولید در آمریکا و در نتیجه کاهش قیمت‌ها، فروش پسته ایرانی دربازارهای بین المللی به مشکل برمی‌خورد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: آنچه پیش‌بینی می‌شود آن است که محصول امسال آمریکا حدود 330هزار تن و محصول ایران، حدود 170هزار تن است و ایران و آمریکا برای اولین بار است که به تولید 500هزارتنی در پسته دست پیدا می‌کنند.

وی تصریح کرد: برای نباختن در بازاری که رقیبش آمریکا است، باید خوب فکر کرد  و به‌‌درستی برنامه‌ریزی نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: جهان نیوز

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه