مسافران پنج شنبه بازگردند

مسافران پنج شنبه بازگردند
ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر از هموطنان خواست روز پنج شنبه برای بازگشت به مقصد از سفر اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ :ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ضمن گرامیداشت و تبریک عید سعید غدیر؛ با توجه به حجم بالای سفرهای مربوط به تعطیلات آخر تابستان و شهریورماه و به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل برای بازگشت مسافران و هموطنان عزیز، توصیه هایی را برای بازگشت مسافران اعلام کرد.
 
- هموطنان   برنامه سفر خود را به گونه ای مدیریت کنند که بازگشت خود را به ساعات پایانی روز جمعه دوم مهرماه موکول نکرده و حتى المقدور روز پنج شنبه اول مهرماه را براى بازگشت از سفر برنامه ریزى کنند.
 
-مسافران و گردشگران  ضمن حفظ آرامش خود در ترافیک های طولانی نهایت همکاری را با پلیس راهور ناجا و مأموران راهداری به عمل آورده و با توجه به شرایط آب و هوایی در روزهای آتی  از توقف های غیرضروری در حاشیه جاده ها، اطراف رودخانه ها و سایر نقاط که موجب ترافیک می شود خودداری کنند.

-با توجه به اینکه احتمال دارد مسافران در ترافیک های طولانی مدت طی مسیر کنند، لذا قبل از ورود به جاده نسبت به کنترل میزان بنزین خودرو و سایر معاینات فنی اقدام  تا در طول جاده ها با مشکل اتمام سوخت خودرو و یا نقص فنی مواجه نشوند.

- ازطریق سامانه مرکز مدیریت راههای سازمان راهداری وحمل و نقل به شماره 141 از وضعیت تردد در جاده های کشور و از طریق سامانه 134 از شریط آب و هوایی مقصد مورد نظر؛ اطلاعات لازم را کسب و سپس برای مسافرت خود برنامه ریزی کنید. همچنین از طریق تماس با سامانه 09629 به صورت شبانه روزی از اطلاعات جاذبه های گردشگری و مقاصد جدید آگاهی یابید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:میزان

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه