3 هزار بی‌خانمان در 17 گرمخانه شهرداری

3 هزار بی‌خانمان در 17 گرمخانه شهرداری
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران از اسکان 3 هزار بی‌خانمان در 17 گرمخانه شهرداری تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل قناعتی در سیصد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در فعال کردن مددسراها و گرمخانه‌ها، گفت: تهران در چند روز گذشته شرایط آب و هوای سردی را تجربه کرد که در چنین شرایطی رسیدگی به وضعیت افراد بی‌خانمان و کارتن خواب جزو واجبات بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: شهرداری تهران با فعال کردن 17 مددسرا و گرمخانه در روزهای اخیر بیش از 3 هزار بی‌خانمان را اسکان داد که جای تقدیر دارد.

,

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، خاطر نشان کرد: 50 اتوبوس سیار در سطح شهر فعال بودند تا انتقال این افراد به مددسراها و گرمخانه‌ها را انجام دهند و همچنین 125 مینی‌بوس نیز در سطح محلات فعال بودند تا این اقدام را انجام دهند.

,

قناعتی یاد آور شد: این نوع نگاه شهردار و شهرداری تهران به موضوع اسکان بی‌خانمان‌ها و کارتن خواب‌ها جای تقدیر دارد.

,

وی در پایان با اشاره به مراسم تجلیل از علما در منطقه 9 گفت: تجلیل از افرادی که در مکتب امام جعفر صادق(ع) تحصیل می‌کنند باید سرلوحه همه باشد و امیدواریم در سایر نقاط تهران نیز این اقدام صورت گیرد.

,

 

,

منبع:فارس

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه