کاهش قیمت بلیت مترو در ساعات غیر پیک

کاهش قیمت بلیت مترو در ساعات غیر پیک
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو از بررسی ابعاد مختلف کاهش قیمت بلیت در ساعات غیرپیک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدی بافنده مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو در خصوص جزییات کاهش قیمت بلیت مترو در ساعات غیرپیک گفت: ما پیشنهاد دادیم که برای افزایش جذابیت استفاده از مترو در ساعات غیرپیک بسته‌های تشویقی برای مسافران در نظر گرفته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه یکی از جمله روش‌ها برای تشویق مردم برای استفاده از مترو در ساعات غیرپیک، کاهش قیمت بلیت است؛ گفت: در حال حاضر شرکت بهره برداری مترو در حال انجام اقدامات مطالعاتی است که از منظر حقوقی این مسئله نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت که اگر نیاز به اخذ مصوبه از شورای شهر داشته باشد در قالب لایحه‌ای تقدیم شورا شود.

,

احمدی بافنده  تخفیف قیمت بلیت برای ساعات غیر پیک را به عنوان یکی از روش های موثر برای کاهش مشکل مسافران مترو در ساعات غیر پیک سفر مطرح و خاطرنشان کرد  که در برخی کشورهای پیشرفته دارای صنعت مترو، هم اکنون این روش مورد استفاده قرار می گیرد و آثار مثبتی بر جا گذاشته است.

,

 

,

منبع:شبکه خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه