اعتصاب کارکنان سه فرودگاه در برزیل
خبرگزاریها از اعتصاب کارکنان سه فرودگاه ریو دوژانیرو برزیل در آستانه برگزاری آیین افتتاحیه مسابقات جام جهانی 2014 خبر دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا: در حالیکه ساعات کمی به برگزاری آیین افتتاحیه باقی مانده است، اعتصاب کارکنان فرودگاهی به مشکلات جام جهانی 2014 افزود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
براساس گزارش خبرگزاریها، کارکنان فرودگاه های « گالییو، سانتوس دومون و گاکاریباجوا» در ریودو ژانیرو از ساعات اولیه بامداد امروز پنجشنبه فعالیت خود را متوقف کردند.
,
انتظار می رود اعتصاب کارکنان این سه فرودگاه شهر ریو دو ژانیرو به مدت 24 ساعت بطول انجامد.
,
سخنگوی اتحادیه کارکنان فرودگاههای برزیل در این باره تصریح کرد: ما برزیلی ها انتظار داریم که برای ششمین بار قهرمان شویم اما پس از 9 ماه مذاکره برای دریافت حق و حقوق خود موفق نشدیم، لذا این بار با کارفرمایان خود ناسازگاری می کنیم .
,
مسابقات فوتبال جام جهانی 2014 برزیل امشب بصورت رسمی گشایش می یابد و اوایل بامداد جمعه به وقت تهران تیم های برزیل و کرواسی دیدار افتتاحیه این مسابقات را برگزار می کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه