عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
سود امارات و آمریکا از وامهای 4درصدی/ مسئولان با بهره 30 درصدی هم از تنگنای اعتباری سخن میگویند!
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه کشورهایی مانند امارات و آمریکا از وام های 4درصدی سود می برند، گفت: اما درایران وامهایی با بهره 30درصدی ارایه می شود اما مسئولان همچنان از تنگنای اعتباری سخن میگویند![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عطاالله حکیمی در گفت و گو با خبرنگار «رازق» با بیان اینکه اقتصاد ایران تعطیل است، اظهار کرد: طی دو سال گذشته بانک مرکزی تزریق پول به اقتصاد کشور را متوقف کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,وی ادامه داد: هرچند این امر تورم را به حد زیادی کاهش داده است اما باعث ایجاد رکود تورمی شده که بدتر از تورم بالا است.
عدم تزریق پول کارخانه ها را به تعطیلی کشانده است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با عدم تزریق پول به بخش تولید، بسیاری از کارخانه ها به تعطیلی کشیده شده اند، گفت: بنابراین در چنین شرایطی نمیتوان رشد اقتصادی را برای کشور پیش بینی کرد.
حکیمی با بیان اینکه وضعیت کارخانه های کشور نشان می دهد که امیدی برای رشد اقتصادی وجود ندارد، افزود: در بسیاری از شرایط مشاهده شده که اولا خودروهایی که بزرگ ترین کارخانه ها مانند ایران ودرو و سایپا تولید می کنند، بعد از خروج از کارخانه به علت ایراداتی که در آن وجود دارد مجددا بهکارخانه بازگردانده می شود و دوما قیمت این خودروها نسبت به کیفیت آن گران تر است.
ساختار اقتصادی کشور لیبرالی و غربی است
وی با اشاره به اینکه ساختار اقتصادی کشور لیبرالی و غربی است، اظهار کرد: سود بانکی در ایران از 22درصد در بانک های دولتی تا 40درصد در بانک های خصوصی می رسد اما موسسه های تولیدی سود آنچنانی ندارند که بتوانند سود 40درصدی بانک ها را تقبل کنند.
این نماینده مجلس افزود: باید وزراتخانه ها و سازمان های اقتصادی کشور، هماهنگ با یکدیگر در راستای تولید قدم بردارند و با افزایش محصولات داخلی زمینه ایجاد رشد اقتصادی را برای کشور فراهم کنند.
سیستم دلالی اقتصاد کشور منجر به پیشرفت نمی شود
وی اضافه کرد: در غیر این صورت، خدمات و سیستم دلالی که در حال حاضر در کشور وجود دارد نمی تواند باعث رشد اقتصادی شود!
حکیمی در خصوص اظهارات هیات دولت مبنی بر اینکه بانک ها در تنگنای اعتباری قرار گرفته اند، گفت: این امر توجیه اقتصادی ندارد و حتی اگر هم دولت درست گفته باشد، باز هم این موضوع بخاطر عملکرد خود بانک ها اتفاق افتاده است.
وی افزود: رقم مطالبات معوقی که بانک ها دارند به علت این است که تسهیلات بالایی برای برخی کارخانه ها ارایه شده که هیچ توجیه اقتصادی نداشته است و در ادامه به علت ورشکستگی کارخانه، صاحب کارخانه فراری شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: مسولان ادعا می کنند که این معوقات در حال بازپس گیری است اما اگر عملا این امر درست باشد باید بانک ها از بحران خارج شوند که چنین نیست.
تسهیلات بانک مرکزی به چه کسانی پرداخت شد؟!
حکیمی با بیان اینکه طرح تحول نظام بانکی در دولت قبل ارایه شد، گفت: اما باید قبل از اجرای هدفمندی یارانه ها، طرح نظام تحول بانکی اجرا می شد.
وی ادامه داد: آمار سنگینی رییس کل بانک مرکزی دادند و مدعی شدند فلان مقدار تسهیلات پرداخت کرده ایم اما این تسهیلات به چه کسانی پرداخت شده است؟!
کارخانه های تولیدی یک ریال هم تسهیلات نگرفته اند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، بیان کرد: اکثر کارخانه های تولیدی که با آنها در ارتباط هستیم یک ریال هم از بانک ها تسهیلات دریافت نکرده اند.
نماینده مردم رودبار در مجلس با اشاره به اظهارات متناقض مسولان دولتی، گفت: این نشان می دهد که تیم اقتصادی دولت هماهنگی لازم را ندارد و برمحور یک برنامه جامع و کامل حرکت نمی کند.
کشورهای دیگر از بهره های بانکی 4درصد سود می برند!
حکیمی در خصوص ادعای دولت مبنی بر بانک محور بودن اقتصاد ایران، اظهار کرد: اولا برای خروج از شرایط بانک محور بودن باید از مهندسی معکوس ـ معکوس استفاد کرد و دوما در جهان، کشورهایی مانند امارات و آمریکا وام های بانکی 4درصدی ارایه می دهند و جالب این است که سود هم میبرند!
وی دامه داد: اما درایران وام هایی با بهره 30درصدی ارایه می شود اما مسئولان همچنان از تنگنای اعتباری سخن می گویند!
عضوکمیسیون اقتصادی با اشاره به اینکه باید دست دلالان از چرخه اقتصاد کوتاه شود، گفت: برای این کار باید «دولت الکترونیک» فعال شود یعنی اینکه تمامی عملکرد و داد و ستدهای اقتصادی بر روی سیستم تعریف و دست عوامل انسانی از چرخه اقتصاد کوتاه شود.
هیچ اقدامی برای مبارزه با فساد اقتصادی صورت نگرفته است
وی با بیان اینکه دولت باید این فعالیت را در اسرع وقت عملیاتی کند، گفت: با وجود مافیایی که از این دلالی ها سود کلان می برند، هنوز هیچ اقدامی برای مبارزه با این فساد اقتصادی صورت نگرفته است.
نماینده مردم رودبار با بیان اینکه دولت باید شفاف سازی اقتصادی انجام دهد، گفت: تا زمانی که شفافیت مالی صورت نگیرد هیچ یک از افرادی که در فساد اقتصادی نقش دارند، شناسایی نخواهند شد.
وی با بیان اینکه دولت در شروع به کارش شعار شفاف سازی اقتصادی می داد، گفت: اما نه تنها این کار را انجام نداد بلکه در سطح کلان اقتصادی هم برنامه جامع و منسجمی برای بهبود اوضاع اقتصادی ندارد.
دولت با سیستم اقتصادی فعلی محکوم به شکست است
حکیمی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران نیازمند استراتژی نو است، گفت: دولت باید زیرساخت های اقتصادی را اصلاح کند که بر اساس مهندسی معکوس و همچنین معیارهای کاملا اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه بانک ها موظف اند کارمزد دریافت کنند اما به هیچ وجه بهره های بانکی که می گیرند نه تنها درست نیست بلکه ربا و کاملا در تناقض با معیارهای اسلامی است.
وی افزود: دولت با سیستم اقتصادی فعلی نه تنها به موفقیت نخواهد رسد بلکه محکوم به شکست است.
انتهای پیام/خ
وی ادامه داد: هرچند این امر تورم را به حد زیادی کاهش داده است اما باعث ایجاد رکود تورمی شده که بدتر از تورم بالا است.
,عدم تزریق پول کارخانه ها را به تعطیلی کشانده است
, عدم تزریق پول کارخانه ها را به تعطیلی کشانده است,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با عدم تزریق پول به بخش تولید، بسیاری از کارخانه ها به تعطیلی کشیده شده اند، گفت: بنابراین در چنین شرایطی نمیتوان رشد اقتصادی را برای کشور پیش بینی کرد.
,حکیمی با بیان اینکه وضعیت کارخانه های کشور نشان می دهد که امیدی برای رشد اقتصادی وجود ندارد، افزود: در بسیاری از شرایط مشاهده شده که اولا خودروهایی که بزرگ ترین کارخانه ها مانند ایران ودرو و سایپا تولید می کنند، بعد از خروج از کارخانه به علت ایراداتی که در آن وجود دارد مجددا بهکارخانه بازگردانده می شود و دوما قیمت این خودروها نسبت به کیفیت آن گران تر است.
,ساختار اقتصادی کشور لیبرالی و غربی است
, ساختار اقتصادی کشور لیبرالی و غربی است,وی با اشاره به اینکه ساختار اقتصادی کشور لیبرالی و غربی است، اظهار کرد: سود بانکی در ایران از 22درصد در بانک های دولتی تا 40درصد در بانک های خصوصی می رسد اما موسسه های تولیدی سود آنچنانی ندارند که بتوانند سود 40درصدی بانک ها را تقبل کنند.
,این نماینده مجلس افزود: باید وزراتخانه ها و سازمان های اقتصادی کشور، هماهنگ با یکدیگر در راستای تولید قدم بردارند و با افزایش محصولات داخلی زمینه ایجاد رشد اقتصادی را برای کشور فراهم کنند.
,سیستم دلالی اقتصاد کشور منجر به پیشرفت نمی شود
, سیستم دلالی اقتصاد کشور منجر به پیشرفت نمی شود,وی اضافه کرد: در غیر این صورت، خدمات و سیستم دلالی که در حال حاضر در کشور وجود دارد نمی تواند باعث رشد اقتصادی شود!
,حکیمی در خصوص اظهارات هیات دولت مبنی بر اینکه بانک ها در تنگنای اعتباری قرار گرفته اند، گفت: این امر توجیه اقتصادی ندارد و حتی اگر هم دولت درست گفته باشد، باز هم این موضوع بخاطر عملکرد خود بانک ها اتفاق افتاده است.
,وی افزود: رقم مطالبات معوقی که بانک ها دارند به علت این است که تسهیلات بالایی برای برخی کارخانه ها ارایه شده که هیچ توجیه اقتصادی نداشته است و در ادامه به علت ورشکستگی کارخانه، صاحب کارخانه فراری شده است.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: مسولان ادعا می کنند که این معوقات در حال بازپس گیری است اما اگر عملا این امر درست باشد باید بانک ها از بحران خارج شوند که چنین نیست.
,تسهیلات بانک مرکزی به چه کسانی پرداخت شد؟!
, تسهیلات بانک مرکزی به چه کسانی پرداخت شد؟!,
حکیمی با بیان اینکه طرح تحول نظام بانکی در دولت قبل ارایه شد، گفت: اما باید قبل از اجرای هدفمندی یارانه ها، طرح نظام تحول بانکی اجرا می شد.
وی ادامه داد: آمار سنگینی رییس کل بانک مرکزی دادند و مدعی شدند فلان مقدار تسهیلات پرداخت کرده ایم اما این تسهیلات به چه کسانی پرداخت شده است؟!
,
کارخانه های تولیدی یک ریال هم تسهیلات نگرفته اند
, کارخانه های تولیدی یک ریال هم تسهیلات نگرفته اند,
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، بیان کرد: اکثر کارخانه های تولیدی که با آنها در ارتباط هستیم یک ریال هم از بانک ها تسهیلات دریافت نکرده اند.
نماینده مردم رودبار در مجلس با اشاره به اظهارات متناقض مسولان دولتی، گفت: این نشان می دهد که تیم اقتصادی دولت هماهنگی لازم را ندارد و برمحور یک برنامه جامع و کامل حرکت نمی کند.
,
کشورهای دیگر از بهره های بانکی 4درصد سود می برند!
, کشورهای دیگر از بهره های بانکی 4درصد سود می برند!,حکیمی در خصوص ادعای دولت مبنی بر بانک محور بودن اقتصاد ایران، اظهار کرد: اولا برای خروج از شرایط بانک محور بودن باید از مهندسی معکوس ـ معکوس استفاد کرد و دوما در جهان، کشورهایی مانند امارات و آمریکا وام های بانکی 4درصدی ارایه می دهند و جالب این است که سود هم میبرند!
,وی دامه داد: اما درایران وام هایی با بهره 30درصدی ارایه می شود اما مسئولان همچنان از تنگنای اعتباری سخن می گویند!
,عضوکمیسیون اقتصادی با اشاره به اینکه باید دست دلالان از چرخه اقتصاد کوتاه شود، گفت: برای این کار باید «دولت الکترونیک» فعال شود یعنی اینکه تمامی عملکرد و داد و ستدهای اقتصادی بر روی سیستم تعریف و دست عوامل انسانی از چرخه اقتصاد کوتاه شود.
,هیچ اقدامی برای مبارزه با فساد اقتصادی صورت نگرفته است
, هیچ اقدامی برای مبارزه با فساد اقتصادی صورت نگرفته است,وی با بیان اینکه دولت باید این فعالیت را در اسرع وقت عملیاتی کند، گفت: با وجود مافیایی که از این دلالی ها سود کلان می برند، هنوز هیچ اقدامی برای مبارزه با این فساد اقتصادی صورت نگرفته است.
,نماینده مردم رودبار با بیان اینکه دولت باید شفاف سازی اقتصادی انجام دهد، گفت: تا زمانی که شفافیت مالی صورت نگیرد هیچ یک از افرادی که در فساد اقتصادی نقش دارند، شناسایی نخواهند شد.
,وی با بیان اینکه دولت در شروع به کارش شعار شفاف سازی اقتصادی می داد، گفت: اما نه تنها این کار را انجام نداد بلکه در سطح کلان اقتصادی هم برنامه جامع و منسجمی برای بهبود اوضاع اقتصادی ندارد.
,دولت با سیستم اقتصادی فعلی محکوم به شکست است
, دولت با سیستم اقتصادی فعلی محکوم به شکست است,حکیمی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران نیازمند استراتژی نو است، گفت: دولت باید زیرساخت های اقتصادی را اصلاح کند که بر اساس مهندسی معکوس و همچنین معیارهای کاملا اسلامی باشد.
,وی با بیان اینکه بانک ها موظف اند کارمزد دریافت کنند اما به هیچ وجه بهره های بانکی که می گیرند نه تنها درست نیست بلکه ربا و کاملا در تناقض با معیارهای اسلامی است.
,وی افزود: دولت با سیستم اقتصادی فعلی نه تنها به موفقیت نخواهد رسد بلکه محکوم به شکست است.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه