اخبار داغ

نظرسنجی؛

آمریکایی‌ها امید ندارند بایدن بتواند رابطه با ایران را بهبود ببخشد

آمریکایی‌ها امید ندارند بایدن بتواند رابطه با ایران را بهبود ببخشد
نتایج یک نظرسنجی جدید حاکی است مردم آمریکا امیدوار نیستند رئیس‌جمهور بعدی کشورشان بتواند رابطه با ایران را بهبود ببخشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرکت‌کنندگان در یک نظرسنجی جدید درباره اینکه «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا بتواند بهبودی در رابطه آمریکا با ایران ایجاد کند ابراز تردیده کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
نتایج نظرسنجی «اکونومیست/یوگاو» نشان می‌دهد تنها ۳۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که جو بایدن قادر خواهد بود رابطه با ایران را بهتر کند. 
,
 
,
در مقابل ۵۲ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که رابطه آمریکا با ایران در وضعیت فعلی باقی خواهد ماند و یا از این بدتر خواهد شد. ۱۳ درصد گفته‌اند که اطمینانی در خصوص اینکه رابطه دو کشور چه خواهد شد ندارند. 
,
 
,
طبق نتایج نظرسنجی اکونومیست/یوگاو، ۳۵ درصد از آمریکایی‌ها گفته‌اند که رابطه آمریکا با ایران در دوران ریاست‌جمهوری بایدن بدتر خواهد شد. ۱۷ درصد گفته‌اند که هیچ تغییری در وضعیت  روابط دو طرف حاصل نخواهد شد. 
,
 
,
موسسه «یوگاو» در توضیح درباره روش‌شناسی این تحقیق گفته این نظرسنجی در میان ۱۵۰۰ آزمودنی که معرف جامعه آمریکا بوده‌اند انجام شده است. حاشیه خطای نظرسنجی ۳.۲ درصد برای کل نمونه بوده است. 
,
 
,
«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در مصاحبه‌ای روز گذشته شرط و شروط جدیدی برای بازگشت به برجام مشخص کرده بود.  بایدن در آن مصاحبه با نیویورک‌تایمز علی‌رغم بیان اینکه هنوز بر سر موضع خود درباره بازگشت به برجام ایستاده گفت قصد دارد وارد «مذاکرات تکمیلی»، در خصوص طولانی کردن محدودیت‌های ایران ذیل برجام شود. 
,
 
,
بایدن در پاسخ به این سئوال که آیا موضعش درباره برجام هنوز همان موضع مطرح‌شده در یادداشت چند هفته قبلش در وبگاه «سی‌ان‌ان» است یا خیر گفت: «کار دشوار خواهد بود ولی بله».
,
 
,
او، قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در یادداشتی در سی‌ان‌ان نوشته بود چنانچه ایران به پایبندی به تعهداتش برگردد، آمریکا نیز به توافق هسته‌ای بازخواهد گشت. 
,
 
,
بایدن، علی‌رغم این در مصاحبه با نیویورک‌تایمز گفت: «ما از طریق مشورت با متحدان و شرکای خود، وارد مذاکرات و توافقات تکمیلی برای طولانی کردن محدودیت‌های هسته‌ای ایران خواهیم شد و همچنین به برنامه موشکی ایران نیز خواهیم پرداخت».
,
 
,
بسیاری از کارشناسان روابط بین‌الملل معتقدند که دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، علی‌رغم پاره‌ای اختلافات بر سر تاکتیک‌ها با یکدیگر، اختلاف راهبردی در خصوص ایران ندارند.
,
 
,
طبق این دیدگاه، هدف نهایی هر دو حزب محدود کردن مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران است، اما هر یک از آنها در برخی برهه‌ها از تاکتیک‌های متفاوتی برای دسترسی به این هدف استفاده کرده‌اند. 
,
 
,
انتهای پیام/ 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه