اخبار داغ
  1. گسترش همکاری ایران و چین در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در دستور کار
  2. عضویت عراقچی و قاآنی در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس
  3. هشدار نارنجی برای گرد و غبار در تهران/ گروه‌های حساس از تردد غیرضروری پرهیز کنند
  4. تورنمنت بی‌خاصیت و پرحاشیه؛ مثل کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان!
  5. رییس قوه قضاییه دستاوردهای سفر به چین را تشریح کرد
  6. دولت موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان است/ جای بخش خصوصی و جامعه مدنی را نخواهیم گرفت
  7. گزارش «غریب آبادی» از حضور «اژه‌ای» در بیستمین اجلاس روسای قضایی سازمان همکاری شانگهای
  8. وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات/ لزوم اجتناب از دره‌نوردی و پروازهای تفریحی
  9. مردم از حداقل‌های درمانی محروم‌اند/ وزارت بهداشت نباید جلوی افزایش ظرفیت پزشکی را بگیرد
  10. شیعه جعفری؛ میراث ماندگار امام صادق(ع)
  11. شکست مفتضحانه آمریکا در طبس؛ آتش غرور ایران از دل طوفان شن
  12. عشق‌ ورزی از طريق صدا امری فطری است/ عشق به رادیو بازگشت به فطرت است
  13. تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعای مذاکره است
  14. پزشکیان ۸ اردیبهشت به باکو می‌رود
  15. اعترافات هولناک متجاوز کفتارصفت؛ از قربانی بودن در کودکی تا شکار کودکان بی‌گناه
  16. ماسک از دولت ترامپ می‌رود
  17. دولت لایحه مربوط به معاهده بین ایران و روسیه را به مجلس ارسال کند
  18. جمهوری آذربایجان و ایران پاره‌های یک پیکرند
  19. دیدار وزیر امور خارجه با معاون اول نخست‌وزیر چین
  20. درآمد اتاق بازرگانی، کجا هزینه می شود؟/ چگونه شفافیت به اتاق بازرگانی باز می‌گردد

شایعه در اردوی آبی؛

جدایی فراز از فرهاد برای رسیدن به نیمکت نارنجی/ کمال‌وند با سایپا به توافق رسید؟!

جدایی فراز از فرهاد برای رسیدن به نیمکت نارنجی/ کمال‌وند با سایپا به توافق رسید؟!
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال پس از مواجهه با پیشنهاد غیررسمی باشگاه سایپا، درحال فراهم‌سازی مقدمات خروج خود از جمع آبی‌هاست.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ هفته گذشته بود که مدیران باشگاه سایپا پس از کسب نتایج ضعیف توسط ابراهیم صادقی، او را از سمت سرمربی‌گری نارنجی‌پوشان برکنار کردند و در ادامه نیز سکان هدایت موقت تیم فوتبال سایپا را به دست محسن بیاتی‌نیا سپردند.

, خبرگزاری دانا,

با انتخاب بیاتی‌نیا از روز نخست هم مشخص بود که وی انتخاب نهایی مدیران سایپا نخواهد بود و آن‌ها درصدد تعیین موقعیتی مناسب برای رونمایی از سرمربی جدید خود خواهند بود.

,

آن‌گونه که از هفته گذشته گمانه‌زنی می‌شد و امروز شایعات به حد بالایی رسید، احتمال حضور فراز کمال‌وند به‌عنوان سرمربی جدید خودروسازان تهرانی بالا گرفته و همه‌چیز در گرو عمل‌کرد شاگردان فرهاد مجیدی در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و البته بازگشت کاروان آبی‌ها از جده عربستان خواهد بود.

,

گفته می‌شود که فرهاد مجیدی هم با این جدایی مشکلی ندارد و طی توافقی که بین فراز و فرهاد صورت گرفته، مدیرفنی تیم فوتبال استقلال در صورت مواجهه با پیشنهاد سرمربی‌گری از یک تیم تهرانی می‌تواند از جمع آبی‌ها جدا شود. درباره این توافق هم گویا فراز کمال‌وند طی هفته گذشته و ضمن تماس‌هایی با مدیران باشگاه سایپا، از آمادگی حضور خود بر روی نیمکت تیم نارنجی‌پوش پرده برداشته و به‌صورت ضمنی برای جدایی از جمع آبی‌پوشان به توافق رسیده.

,

البته به‌دلیل شرایط حساس اردوی استقلال در عربستان سعودی و برای جلوگیری از هرگونه فشار رسانه‌ای، فعلاً فراز کمال‌وند و باشگاه استقلال از هرگونه واکنش نسبت به این خبر سرباز زده‌اند اما باید منتظر ماند و دید که با بازگشت کاروان آبی‌ها به کشور، مدیرفنی فعلی تیم استقلال و دستیار نخست فرهاد مجیدی بر نیمکت این تیم چه تصمیمی خواهد گرفت.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه