اخبار داغ
  1. وام‌های دولتی تبدیل به تله حمایتی شدند/ قطار بحران مسکن به سمت پرتگاه در حرکت است
  2. پرهیز از شتاب زدگی در مذاکرات مانع از شیطنت رسانه ای غرب خواهد شد/دولت مسائل کشور را به مذاکرات گره نزده است
  3. گام های هوشمندانه در مذاکرات غیر مستقیم/شتاب زده نیستیم!
  4. سعدی شیرازی؛ شاعری که هنوز حرف‌هایش در گوش تاریخ طنین‌انداز است/ از بوستان سعدی تا گلستان انسانیت
  5. مرگ تدریجی درختان بلوط زاگرس بدون پاسخ روشن از مسئولان/ حفاظت‌شده‌ای بدون محافظ!
  6. بررسی همۀ گزینه‌های جانشینی درویش؛ نسخۀ بانک شهر برای پرسپولیس چیست؟!
  7. جلسه ستاد اقتصادی دولت برگزار شد/گزارش آخرین وضعیت تسهیلات بخش تولید، ازدواج و فرزندآوری
  8. وزارت بهداشت باید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را اجرا کند/ با چالش‌های گسترده‌ای در حوزه سلامت مواجه هستیم
  9. چرا مصوبات شورای عالی مسکن مشکل مستاجران را برطرف نخواهد کرد؟/ ودیعه سنگین، جیب خالی؛ دردهای بی‌پایان مستاجران
  10. آژانس به سیاسی کاری خود ادامه دهد در پذیرش NPT تجدیدنظر می کنیم
  11. بازگشت یک سایه خاموش؛ سرخک دوباره در کشور جان گرفت
  12. کرایه حمل و نقل عمومی در تهران از فردا گران می‌شود
  13. هدف اصلی مذاکرات، تامین منافع ملی ایران است
  14. هوادار متمول، مدیر اشتباهی و بازیکنان پیر؛ مثلث برمودای پرسپولیس!
  15. تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است
  16. آغاز دور دوم گفت‌وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم
  17. گزارشی که فقط باید فنی باشد/راستی آزمایی آژانس در کشاکش مذاکرات غیر مستقیم!
  18. نظارت بر مصوبات با پشتوانه کارشناسی و فقهی در حال تقویت است
  19. شعار سال یک ماموریت ملی هست که پشتوانه قانون اساسی دارد/ شورای نگهبان ایراداتی نسبت به CFT داشته است
  20. جریمه سنگین برای استخدام غیرمجاز اتباع خارجی در سال ۱۴۰۴

سعی کردم بعد از 4 سال دوری به آماده ترین شکل به تشک برگردم

محمدیان: هنوز کاری انجام ندادم/ کارم در کشتی با یک مدال خوشرنگ از المپیک تکمیل می‌شود

محمدیان: هنوز کاری انجام ندادم/ کارم در کشتی با یک مدال خوشرنگ از المپیک تکمیل می‌شود
مدعی وزن 97 کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کارم زمانی تکمیل می شود که یک مدال خوشرنگ از المپیک بگیرم..
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدحسین محمدیان که در مسابقات گزینشی آسیایی در آلماتی موفق به کسب سهمیه المپیک شد، در برنامه دایره طلایی اظهار داشت: تیم ملی آزاد خوشبختانه ۳ سهمیه باقی مانده را به دست آورد، در وزن 97 کیلوگرم مدعیان خوبی داریم. علی شعبانی، علیرضا کریمی و مجتبی که باید دید درنهایت کدام کشتی گیر راهی المپیک می شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی که بعد از 4 سال دوری از مسابقات، بازگشت قدرتمندانه ای به کشتی داشت، خاطرنشان کرد: بعد از آنکه سال 2015 به آسیایی رفتم آن محرومیت برایم ایجاد شد و باید حتما پرقدرت برمی گشتم. 6 ماه دوری از مسابقه هم سخت است و برگشتن به تشک بعد از آن خیلی سخت می شود ولی من سعی کردم بعد از 4 سال دوری به آماده ترین شکل بیایم چون اگر غیر از این بود، نتیجه نمی گرفتم. همه هدفم رسیدن به المپیک بود. تا الان هم هنوز کاری انجام ندادم و کارم زمانی تکمیل می شود که یک مدال خوشرنگ از المپیک بگیرم.
,
محمدیان که سال گذشته باخت را مقابل شعبانی تجربه کرد، در این خصوص تاکید کرد: کرونا باعث شد چند وقتی تمرین ما شکل ایده آلی نداشته باشد. من آسیب دیدگی بدی داشتم و 2-3 ماه خانه نشن بودم، به همین دلیل در انتخابی از نظر روحی و بدنی شرایط ایده آلی نداشتم. بعد از حضور در 7-8 اردو به گزینشی رفتیم، بدنم عالی نبود و قطعا باید بهتر شود اما شرایط بدنی ام به نسبت خوب بود و توانستیم بعد از غلبه بر کشتی گیران ژاپن، ترکمنستان و هند سهمیه المپیک را بگیرم. حریف فینالم هم ابراگیموف ازبک بود که با من کشتی نگرفت.
,
این کشتی گیر مازندرانی در مورد شناختش از حریفان خارجی تصریح کرد: المپیک بزرگترین رویداد ورزشی است و آرزوی هر ورزشکاری این است که در آن حضور داشته و مدال بگیرد. من هم قطعا تمامی حریفان خارجی ام را دنبال می کنم، سعدالله یف روس، اسنایدر آمریکایی، شریف شریف اف آذربایجانی و بقیه را در هر مسابقه ای که می روند می بینم و نکات فنی را با مربیان درمیان می گذارم. اگر برای المپیک انتخاب شدم، با کادرفنی کلاس آنالیز خواهیم گذاشت.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه