احتمال کسب مدال در المپیک زیاد نیست؛
پانزوان: خشت کج بحران در وزنهبرداری را «مرادی» گذاشت/ فدراسیون باید مقابل تمرد رستمی میایستاد و حرفهای رفتار میکرد
مربی پیشین تیم ملی وزنهبرداری کشورمان گفت:خشت اول این بحران را رئیس فدراسیون وزنهبرداری همان ۶ سال پیش گذاشت که این خرابی بزرگ به بار آمد.[
سیدمهدی پانزوان، دارندۀ مدال برنز وزنهبرداری بازیهای آسیایی و مربی پیشین تیم ملی کشورمان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرامون عدم کسب سهمیه توسط سهراب مرادی و کیانوش رستمی اظهار داشت: کار کسب سهمیه المپیک برای سهراب پس از مصدومیتاش سختتر بود تا کیانوش. کیانوش رستمی با هزینۀ شخصی به سوئیس اعزام شد اما چون فدراسیون وزنهبرداری از اعزام او اعلام بیاطلاعی به IWF داشت، سهمیۀ رستمی به ایران تعلق نگرفت. مرادی هم که با مصدومیت شدید از ناحیۀ کتف مواجه شد و کارش سخت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,او صحبتهایش را اینگونه ادامه داد: مسابقاتی هم گذاشتند که با رکورد ورودی میشد سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را کسب کرد اما این تورنمنت هم از کف وزنهبرداری ایران پرید. فدراسیون در این سالها بسیار ضعیف و بیبرنامه کار کرده و ورزشکاران خوبی را هدر داده.
,
مدالیست بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک و ۲۰۰۲ بوسان دربارۀ سؤمدیریت در فدراسیون وزنهبرداری عنوان کرد: خشت اول این بحران را علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری همان ۶ سال پیش گذاشت که این خرابی به بار آمد. ورزشکار حرفهای را باید کنترل و به مسیر درست هدایت کرد تا مسائل ملی و میهنی زیرپا گذاشته نشود. یک وزنهبردار حرفهای باید حداقل ۶ ماه از سال را در اردوی متمرکز تیم ملی باشد، نه اینکه برای ۵۰ میلیون تومان در لیگ وزنه بزند و به حال خودش رها شود.
,
پانزوان با اشاره به رقابتهای لیگ برتر وزنهبرداری بیان داشت: ورزشکار حرفهای در آستانۀ رقابتهای مهمی مثل المپیک و مسابقات جهانی باید همیشه حداقل ۷۰ درصد آمادگیاش را حفظ کند، لزوم حضور در لیگ برتر برای المپینها و ملیپوشان چیست؟ لیگ برگزار میشود تا استعدادهای جوان کشف شوند و به ملیپوش تبدیل شوند، نه اینکه ملیپوشان بیایند و افت کنند.
,
مربی اسبق تیم ملی وزنهبرداری درخصوص شرایط علی هاشمی در رویداد توکیو خاطرنشان کرد: او مدال جهانی دارد اما باید بهترینها را با بهترین برنامه اعزام میکردیم. از هاشمی نمیتوان انتظار مدال داشت و امیدوارم سطح خوبی از خودش نشان دهد.
,
وی درمورد حواشی کیانوش رستمی برای تیم ملی و استنکاف از دستورات مربیان و فدراسیون اذعان داشت: علت تمرد امروز کیانوش به ۶ سال قبل برمیگردد که بدعت بدی را بنا گذاشتند. متولی این فدراسیون علی مرادی است و خودش به ورزشکاران بیش از حد بها داد که ارزش و منزلت مربی تیم ملی زیرسؤال برود. مقررات اردویی سفت و سخت است و ورزشکار حرفهای راحتطلب؛ اردو نباید تا آن حد بیارزش شود که رئیس فدراسیون ورزشکار را برای تمرین به خانهاش بفرستد و به هر سازی که زد، خودش برقصد و همه را برقصاند.
,
پانزوان دربارۀ شرایط علی داوودی روی تخته وزنهبرداری ۲۰۲۰ توکیو نیز تصریح کرد: او طی چندسال اخیر خوب وزنه زده اما اینکه ایران به دوران درخشش در سنگینوزن برگردد، نیازمند برنامه و سرمایه است. رفاه ورزشکار باید بیشتر شود، نه اینکه درگیر دغدغه شخصیاش باشد. داوودی در آینده تبدیل به وزنهبردار موفقی میشود اما انتظار طلای المپیک از او نداریم و کارش برای کسب مدال هم آسان نیست.
,
نفر سوم وزنهبرداری دستۀ ۶۲ کیلوگرم آسیا نهایتاً گفت: فدراسیونیها میگویند در مسابقات قهرمانی آسیا جوانان ایران نمایش خوبی داشتند اما نمیگویند که سایر رقبای اصلی آسیایی در آستانۀ المپیک خودشان را درگیر مسابقات اینچنینی نمیکنند و از اینرو سطح رقابتهای تاشکند پائین بود. ما استعداد و توان جوانگرایی را داریم اما باید برنامهریزی شود و هزینه مناسبی شکل بگیرد. بودجه کم است و فدراسیون به اسپانسر قوی نیاز دارد. همیشه باید ۱۰نفر آماده و رزرو داشته باشیم تا نتیجه بگیریم و این مهم بدون برنامه و سرمایه امکانپذیر نیست.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه