حضور نمایندگان باشگاه پرسپولیس در نشست اکوسیستم فوتبال جهانی
نمایندگان باشگاه پرسپولیس در نشست اکوسیستم فوتبال جهانی حضور یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایندگان باشگاه پرسپولیس در جلسهای که به صورت آنلاین برگزار شد، با نماینده شرکت «دابل پاس» بلژیک که از سوی فیفا به فدراسیون فوتبال ایران معرفی شده است، گفتوگو کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این نشست با حضور مدیر امور بینالملل باشگاه و محسن خلیلی رئیس آکادمی فوتبال باشگاه با نماینده شرکت بلژیکی برگزار شد و محور آن، طرحی بود که اوایل سال 2020 از طریق فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) در سطح یک پروژه به نام «اکوسیستم فوتبال جهانی» آغاز شد و فدراسیون فوتبال ایران به همراه 200 فدراسیون زیر مجموعه فیفا، در این طرح شرکت کردند.
,
فدراسیون فوتبال ایران طرح یادشده، هشت باشگاه را به فیفا معرفی کرد که از این تعداد، فیفا تصمیم گرفت، سه باشگاه را با آنالیز عمیقتری مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. از ایران باشگاههای پرسپولیس، استقلال و سپاهان مدنظر قرار گرفتند و قرار بر این شد که آکادمیهای فوتبال این سه باشگاه ایرانی به طور کامل و دقیق ارزشیابی شود.
,
در جریان این جلسه، نماینده شرکت بلژیکی در خصوص مصاحبه با مربیان و مدیران آکادمی، کادرفنی، بازیکنان، فیلمبرداری و عکاسی از تمرینات و عملکرد آکادمی، نقاط ضعف و قوت، شرایط و تجهیزات آکادمی و دیگر مسائل آن، صحبت و سوالاتی را مطرح کرد.
,
همچنین مقرر شد؛ باشگاهها مدارک آکادمی، مربیان، عوامل، بازیکنان و دیگر موارد مورد نیاز را در سایتی که معرفی شده، بارگذاری کنند. اتفاقی شبیه به حرفهایسازی باشگاهها در آسیا، با این اختلاف که این طرح تنها در خصوص عملکرد آکادمیها بوده و این شرکت پس از آنالیز و ارزیابی دقیق خود، گزارش کاملی را برای فیفا ارسال خواهد کرد. فیفا هم پس از ملاحظه مدارک، تصاویر و گزارشات شرکت بلژیکی، ارزیابی و راهکارهای مدنظر خودش را در این پروژه در اختیار باشگاهها قرار میدهد.
,
در این پروژه ممکن است فیفا برنامههایی را برای کمک به آکادمی باشگاهها در نظر بگیرد که امید است با ایجاد کلاسهای آموزشی و ارتقاء مدارک کادرفنی باشگاهها، سطح کیفی این آکادمیها ارتقاء یابد.
,
نماینده شرکت مزبور در نشست آنلاین و مجازی با خلیلی سوالاتی را مطرح کرد که از سوی رئیس آکادمی باشگاه پرسپولیس به آنها پاسخ داده شد.
,
عناوین این طرح شامل مواردی چون تعریف ردههای سنی مختلف آکادمی، فلسفه و دیدگاه باشگاه نسبت به تیمهای پایه، چشمانداز، اهداف و برنامههای پیشرو، طرحهای آموزشی، مدل و میزان تمرینات، مسائل پزشکی، سطح حضور خانوادهها در کنار بازیکنان، امکاناتی نظیر خوابگاه بازیکنان، هماهنگی تمرینی با تیم بزرگسالان، بررسی مدارک مربیان، نحوه ارتباط بازیکنان آکادمی با بازیکنان تیمهای اصلی، عملکرد و نتایج تیمها، توسعه در زمینه مربیگری، شیوه استعدادیابی، برنامهریزی و اجرایی کردن آن، مبارزه با شیوع کرونا و بررسی تاثیرات این ویروس بر فوتبال، تعیین و تعریف چارت سازمانی، تعیین مسوولیت و نقش مدیریت آکادمی در توسعه فنی و آموزشی آکادمی و... موارد دیگر بود.
,
باشگاههای پرسپولیس، استقلال و سپاهان پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، زیر نظر فدراسیون فوتبال با فیفا همکاریهای لازم را خواهند داشت.
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه