اخبار داغ
  1. برنامه تامین مالی جهش تولید به زودی رونمایی می شود
  2. جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد
  3. آمار فروش سینماهای کشور در هفته اول نوروز ۱۴۰۴/ «دایناسور» صدرنشین گیشه نوروزی
  4. ساعی: انتظارات از تکواندوی زنان بالا رفته؛ کیانی و نعمت‌زاده را حفظ می‌کنیم
  5. سیاست‌های ارزی و مالیاتی و تأثیر آن بر قیمت کالاها در سال 1404/ مالیات ارزش افزوده از گمرک 9 درصد افزایش میابد
  6. دستاوردهای نظامی و ارتقا قدرت بازدارندگی ایران/سامانه های موشکی و پهپادی که در اوج تحریم ها رونمایی شد
  7. مجلس عصاره ملت است/ هیچ‌گاه نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت نبوده ایم
  8. حامیان رژیم صهیونیستی باید پاسخگوی جنایات این رژیم تروریست باشند
  9. انصافاً راهپیمایی آبرومندانه، شرافتمندانه و عزتمندانه‌ای برگزار شد/ نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است
  10. ماجرای فلسطین قصه پرغصه‌ای برای جهان اسلام و جامعه بشری است
  11. گزارش دانا از راهپیمایی روز جهانی قدس در پایتخت؛ از تهران تا قدس، همصدا با مظلومان فلسطین
  12. ایران شروط غیرواقع‌بینانه ترامپ را نخواهد پذیرفت
  13. علی‌قارداشی: سالی تاریخی را پشت‌سر گذاشتیم؛ برای ادامه موفقیت‌ها به بودجه نیاز داریم
  14. قدس ۱۴۰۴؛ آغازی بر پایان سکوت جهان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی
  15. خطرات رانندگی در هوای بارانی؛ چگونه در باران ایمن رانندگی کنیم؟
  16. معافیت های مالیاتی حقوق و دستمزد در سال 1404/ قوانین محاسباتی مالیات بر درآمد کارمندان و کارگران
  17. توصیه های راهگشای رهبر انقلاب در سال 1403
  18. ۱۲ قهرمان برای یک کاروان؛ برق طلا و نقره بر سینه ستبر دلاوران ایران
  19. طومار عمر متجاوزان را در هم خواهیم پیچید/ پاسخ‌های پشیمان‌کننده به هر تهدید در راه است
  20. بحران کمبود پرستار؛ زخم کهنه‌ای بر پیکر نظام سلامت

نباید در بیداری دچار غفلت شد؛

سجادی: باید «فتوت» را در ورزش زورخانه‌ای ترویج دهیم/ تمرینات مدرن بایستی گسترش یابد

سجادی: باید «فتوت» را در ورزش زورخانه‌ای ترویج دهیم/ تمرینات مدرن بایستی گسترش یابد
وزیر ورزش و جوانان گفت: شایسته است با حفظ روش سنتی، زمینه گسترش تمرینات مدرن را هم فراهم آوریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازپایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ سیدحمید سجادی در حاشیه برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم ملی ورزش‌های زورخانه‌ای، ساماندهی زورخانه‌های سراسر کشور را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: با مشورت و هم‌فکری همکاران، مسئولین فدراسیون در راس آن سردار باران‌چشمه و همچنین هیات‌های استانی، مدیران کل استانی و همه دستگاه‌ها و نهادهایی که در این زمینه فعالیت دارند، با نظارت وزارت ورزش و جوانان، وضعیت زورخانه‌ها را بررسی و ساماندهی می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وزیر ورزش و جوانان فعالیت فدراسیون جهانی این رشته را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: فدراسیون جهانی از دو دهه پیش با دستور و راهنمایی مقام معظم رهبری برای صدور این رشته به جهان شکل گرفته و تکلیفم این است که فدراسیون ملی را آنقدر قوی کنیم تا این دو فدراسیون ممزوج شده و در راستای صدور وررش زورخانه.ای به أقصی نقاط جهان با قدرت پیش روند.
,
 
,
سجادی با اشاره به ریاست "مدوید" بر فدراسیون اروپایی ورزش‌های زورخانه‌ای که از هم‌دوره‌ای‌های جهان پهلوان تختی محسوب می.شود، بیان داشت : برای ترویج و گسترش این رشته افراد شاخصی وجود دارند و می‌توانیم از بزرگانی نظیر مدود استفاده کنیم.
,
 
,
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش تربیت مرشد برای توسعه و صدور ورزش زورخانه‌ای، هم‌چنین بازنگری در تمرینات را مورد توجه قرار داد و اذعان داشت: اکنون دو سبک تمرینی قدیم و مدرن در ورزش زورخانه‌ای وجود دارد که شایسته است با حفظ روش سنتی زمینه گسترش تمرینات مدرن را هم فراهم آوریم.
,
 
,
سجادی با بیان اینکه "فتوت" واژه کلیدی و کاربردی در اداره کشورهای اسلامی است، تاکید داشت: ما در کشورمان فتوت را بصورت ریشه‌ای داریم، به طوری که آن‌چه در دفاع مقدس رخ داد، چیزی جز فتوت نبود و نباید اجازه دهیم گاهی در بیداری دچار غفلت شویم. باید فتوت در ورزش زورخانه‌ای و همچنین در جامعه ترویج پیدا کند.
,
 
,
وزیر ورزش و جوانان بار دیگر با تاکید بر ترویج و گسترش ورزش زورخانه‌ای گفت: آنچه اهمیت دارد این است که ورزش زورخانه ای را فارغ از این مهم که امکانات داریم یا نداریم باید به هر طریق ممکن در همه جای ایران فعال کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه