اخبار داغ

لغو محدودیت‌های کرونایی سفر از کشورهای همسایه/ تداوم ممنوعیت ورود از فرانسه، انگلیس و ۸ کشور آفریقایی

لغو محدودیت‌های کرونایی سفر از کشورهای همسایه/ تداوم ممنوعیت ورود از فرانسه، انگلیس و ۸ کشور آفریقایی
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از لغو محدودیت‌های کرونایی سفر از کشورهای همسایه به ایران بر اساس جدیدترین تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر شالبافیان با تشریح مهمترین مصوبات جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: با پیگیری‌های و تلاش‌های مسئولان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، محدودیت‌های سفر از کشورهای همسایه به ایران برداشته شد و وضعیت سفر از کشورهای همسایه به ایران به حالت قبل برگشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: البته ممنوعیت ورود از دو کشور اروپایی فرانسه و انگلیس و هشت کشور آفریقایی همچنان ادامه دارد.
,
 
,
شالبافیان اضافه کرد: زیمباوه، موزامبیک، نامیبا، مالاوی، آفریقای جنوبی، اسواتینی، لسوتو و بوتسوانا ۸ کشور آفریقایی هستند که سفر از آن کشورها به ایران ممنوع است.
,
 
,
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: تردد در مرزهای زمینی تنها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تزریق واکسن و داشتن تست پی‌سی‌آر منفی امکان‌پذیر است و گزارش‌های جلسه امروز از ارزیابی مرزها نشان داد که رعایت موارد باید بیشتر شود.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه