اخبار داغ

او به کادر پزشکی دروغ گفته

دبیر: غلامی قهرمانی را از ایران گرفت، 2 سال محرومش می کنم

دبیر: غلامی قهرمانی را از ایران گرفت، 2 سال محرومش می کنم
رئیس فدراسیون کشتی گفت: غلامی با اشتباهش قهرمانی را از ایران گرفت و بدون شک 2 سال او را محروم می کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در مراسم تجلیل از مدال آوران بلگراد اظهار داشت: من نمی خواستم صحبت کنم. به دلیل گافی که کشتی گیر امید ایران سجاد غلامی داده عصبانی هستم. چرا که او با گافی که داده قهرمانی را از ایران گرفت. این کشتی گیر بار اولش نیست و ممکن است فدراسیون جهانی او را محروم کند. اگر فدراسیون محروم نکند، 2 سال این کشتی گیر را محروم می‌کنم.

وی افزود: ما هیچ سالی چنین تیمی نداشتیم. از سال 2012 به بعد نداشتیم. تیم کشتی آزاد امید کشورمان 7 مدال کسب کرده. سال 98 که فدراسیون را تحویل گرفتم، کشتی آزاد ایران در رتبه 11 قرار داشت و امروز در این جایگاه قرار دارد. امروز گافی که کشتی‌گیر کرجی داده، اصلا قابل بخشش نیست چرا که امروز به دروغ رفته و به کادر پزشکی در مسابقات گفته درستکار و کاوه گفته اند باید سرم بزنم. این چندمین بار است که این کشتی گیر گاف می‌دهد و من با کسی تعارف ندارم و 2 سال بدون شک او را محروم خواهم کرد.

دبیر درباره تصمیمی که گرفته تصریح کرد: به دلیل اینکه باعث شده پرچم ایران امروز به عنوان قهرمان بالا نرود این تصمیم را گرفتم. می‌توانستیم مانند کشتی فرنگی قهرمان شویم اما به دلیل سهل‌انگاری این کشتی‌گیر همه چیز بهم خورد. اتحادیه جهانی کشتی با هیچ‌کس تعارف ندارد و طبق قوانین هر کشتی‌گیری که بدون اطلاع، سوزنی وارد بدنش شود، دوپینگی محسوب می شود. در این شرایط بحرانی نمی‌توان حق را از باطل جدا کرد و باید امروز ما تسکین جامعه می شدیم. اینقدر ناراحت بودم از این موضوع که کشتی 3 وزن دیگر را دنبال نکردم که ببینم چه شده است.

رئیس فدراسیون کشتی در خصوص کشتی‌گیران عنوان کرد: امروز کشتی گیران بزرگسالان در این مراسم حضور دارند. من به این ورزشکاران هم گفته‌ام مهم مدال المپیک است. فرقی نمی‌کند چه رنگی باشد. هر رنگی داشته باشد، برای من باارزش است. کشتی‌گیران بدانند 21 ماه تا المپیک فرصت باقی است و با یک چشم بهم زدن می‌گذرد و در المپیک باید تلاش کنند تا به مدال طلا برسند.

وی افزود: بزرگترین افتخاری که برای یک ورزشکار وجود دارد، رسیدن به المپیک است و بالاتر از این برای ورزشکار اصلا وجود ندارد. مدال طلای المپیک را به کشتی‌گیری می‌دهند که ششدانگ باشد. کشتی‌گیر باید همیشه تمرکز داشته باشد تا مدال را از دست ندهد. باید بداند یک اشتباه باعث می‌شود تا مدال را از دست بدهد. کشتی‌گیرانی مانند غلامرضا تختی، موحد، حسن یزدانی، گرایی، سوریان و خادم ششدانگ بودند که مدال المپیک گرفته‌اند و نوش جانشان حق خود را گرفتند. امیدوارم در ادامه هم کشتی‌گیران دیگر هم بتوانند به این مسیر برسند.

دبیر خاطر نشان کرد: امروز پولی که برای کشتی گیران خرج می شود، پول بیت‌المال است. پولی که از فروش نفت و مالیات به دست می‌آید را در اختیار ما می‌گذارند و قرار نیست هر جوری دلمان می‌خواهد عمل کنیم و پارتی بازی کنیم. از خدای خودم شرمنده هستم که چنین گافی را امشب دادند تا این قهرمانی به راحتی از چنگ کشورمان در بیاید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه