حسینی:

کاندیداهای «جبهه مردمی» به نفع کاندیدای واحد کنار می‌روند

کاندیداهای «جبهه مردمی» به نفع کاندیدای واحد کنار می‌روند
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: همه نامزدها با صراحت اعلام کرده‌اند که به نفع کاندیدای واحد جبهه مردمی کنار می‌روند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را مفید ارزیابی کرد و گفت: در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نامزدهای این جبهه برنامه‌های‌شان را ارائه کردند و شرکت‌کنندگان در مجمع به 5 نفر از آنها رای دادند که این مسئله نشان از آن دارد که با یک برنامه‌ریزی و سازماندهی مناسب می‌توان یک انسجام خوب را بین نیروهای انقلابی متعهد و ولایت‌مدار به وجود آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نمایش خوبی از همبستگی و وحدت نیروهای انقلابی بود، تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی جبهه مردمی اعلام کرده‌اند که اگر جزو 5 نامزد نهایی نباشند، حمایت خودشان را از جبهه اعلام کنند. در واقع آنچه که اهمیت دارد، ایجاد یک وفاق حداکثری بین نیروهای انقلاب است.

,

حسینی خطاب به برخی افرادی که هنوز به جبهه مردمی نیروهای انقلاب نپیوسته‌اند، گفت: عقل و منطق ایجاب می‌کند که ما در کنار هم باشیم، لذا امیدواریم کسانی که به جبهه مردمی نیروهای انقلاب نپیوسته‌اند به این جبهه بپیوندند، چرا که نتیجه تفرقه و جدایی را یک بار در سال 92 دیده‌ایم.

,

وی برنامه‌های اقتصادی نامزدهای این جبهه را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: 5 نامزد نهایی جبهه مردمی برنامه‌های اقتصادی خوبی دارند، همچنین 5 نامزدی که انتخاب نشدند نیز برنامه‌ها و تیم‌های اقتصادی خوبی داشتند که همه اینها می‌تواند در اختیار گزینه نهایی قرار گیرد و قطعا راهکار خوبی برای حل و یا کاهش مشکلات اقتصادی است. 

,

حسینی درباره کنار رفتن 4 نفر از نامزدها به نفع کاندیدای واحد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، گفت: همه نامزدها با صراحت اعلام کرده‌اند که به نفع کاندیدای واحد جبهه مردمی کنار می‌روند و یکی از بندهای معاهده این است که وقتی گزینه نهایی انتخاب شد، آنها کنار بروند.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه