15 سال حبس در انتظار هواداران قطر در امارات
دادستان امارات متحده عربی اعلام کرد که مجازات هرگونه همدستی با قطر و حمایت از این کشور تا 15سال حبس خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نوشته القدس العربی، "حمد سیف الشامسی" افزود: تصمیم قاطعانه علیه دولت قطر در نتیجه سیاست های خصمانه و غیر مسئولانه این کشور علیه امارات و دیگر کشورهای عربی گرفته شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دادستان امارات تاکید کرد که هرگونه حمایت، جانبداری و همدستی با قطر چه از طریق وسائل ارتباط جمعی یا هرگونه ابزاری گفتاری و نوشتاری دیگر جرم محسوب می شود و از سه تا 15سال حبس و پرداخت جریمه نقدی تا 500 هزار درهم خواهد داشت.
, در پایان دادستانی امارات اضافه کرد که دادستانی فدرال امارات به وظایف خود بنابر قانون عمل خواهد کرد و با خاطیان برخورد می کند.
,
عربستان به همراه امارات، بحرین، مصر، دولت شرق لیبی، جزایر مالدیو و رئیس جمهوری فراری و مستعفی یمن روابط سیاسی خود را با قطر قطع کردند و اردن نیز سطح روابط با قطر را کاهش داده است.
,
اظهارات منتسب به «شیخ تمیم بن حمدآل ثانی» امیر قطر علیه سیاست های منطقهای عربستان سعودی با واکنش شدید رسانههای گروهی و مقامهای ریاض و ابوظبی علیه وی، همراه شده است.
,
این اظهارات که یک روز پس از سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به ریاض صورت گرفت و نشانه وجود اختلاف عمیق میان قطر و عربستان در مورد سیاستهای منطقهای 2 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس است، دستاوردهای آل سعود از مانور سیاسی در اجلاس ریاض را تحت الشعاع قرار داد.
]
ارسال دیدگاه