مصادره منازل مسیحیان توسط داعش+عکس

مصادره منازل مسیحیان توسط داعش+عکس
رئیس کلیسای کلدانی‌ در عراق اعلام کرد، گروه تروریستی داعش در استان نینوا، منازل مسیحیان را مصادره می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از العالم، "لویس رافائل اول ساکو" در بیانیه‌ای اعلام کرد که عناصر داعش با نوشتن حرف "ن" روی دیوار منازل مسیحیان، در حال مصادره این منازل هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: نمی‌دانیم که در روزهای آینده شاهد چه اتفاقاتی خواهیم بود.
ساکو با اشاره به بدرفتاری‌های صورت گرفته با مسیحیان در استان نینوا خاطرنشان کرد، اشغال موصل و اعلام "خلافت اسلامی" از سوی تروریستها، تأثیری منفی بر زندگی مسیحیان این شهر و مناطق اطراف آن گذاشت.
ساکو گفت: عراق در آستانه یک فاجعه انسانی و تمدنی و تاریخی است؛ هنگامی که داعش دو راهبه و 3 یتیم را پس از 17 روز آزاد کرد، ما این مسأله را به فال نیک گرفتیم؛ ولی پس از آن با بیانیه داعش مبنی بر دعوت از مسیحیان برای گرایش به اسلام و یا پرداخت جزیه بدون سقف معین و یا خروج از شهر فقط با لباسهای شخصی، غافلگیر شدیم؛ به صورتیکه مسیحیان حق ندارند هیچکدام از وسایل و دارایی‌هایشان را با خود بردارند. داعش همچنین فتوا داده است که منازل مسیحیان متعلق به این گروه است.
سرکرده گروه تروریستی داعش دیروز با انتشار بیانیه ای به مسیحیان مهلت داد که تا روز شنبه استان نینوا را ترک کنند، و در غیر این صورت کشته خواهند شد.

,
,
,
,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه