تورم در خرداد ماه ۹.۴ درصد شد
بر اساس محاسباتبانک مرکزی، نرخ تورم در خرداد ماه جاری با 0.3 درصد افزایش 9.4 درصد شد، اما تورم نقطه به نقطه در این ماه با 4 درصد افزایش 13.7 درصد محاسبه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، خلاصه نتایج بهدست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه 100=1395 به شرح زیر است:
شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در خردادماه 1397 به عدد 122.6 رسید که نسبت به ماه قبل 4.3 درصد افزایش یافت.
شاخص مذکور در خردادماه 1397 نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل 13.7 درصد افزایش داشته است.
,
,
,
,
نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به خردادماه 1397 نسبت به دوازده ماه منتهی به خردادماه 1396 معادل 9.4 درصد است.
همان گونه که ملاحظه میشود شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی تحت تأثیر التهابات اخیر ارزی، افزایش 4.3 درصدی را در خردادماه سال جاری در مقایسه با ماه قبل تجربه کرده است. باوجود این موضوع، نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به خرداد 1397 کماکان در محدوده تک رقمی قرار دارد.
,
,
امید می رود با تقویت سیاستهای انضباط گرایانه و ارتقای هماهنگی و سازگاری سیاستهای مالی، پولی، ارزی و تجاری از دستاورد مهار تورم صیانت لازم بهعمل آمده و نرخ تورم در محدوده تک رقمی استمرار یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه