پایان ٢٠ ساعت مذاکره ایران و امریکا

پایان ٢٠ ساعت مذاکره ایران و امریکا
مذاکرات سیاسی و کارشناسی دو جانبه ایالات متحده امریکا و جمهوری اسلامی ایران در ژنو سوئیس پس از بیش از ٢٠ ساعت پایان یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، نمایندگان ایران و آمریکا بیش از ١٢ ساعت مذاکره سیاسی و هشت ساعت مذاکره کارشناسی طی دو روز گذشته با یکدیگر داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


ریاست هیات ایرانی را سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران و ریاست هیات امریکایی را ویلیام جوزف برنز معاون ارشد وزیر خارجه امریکا و وندی شرمن مدیر کل سیاسی وزارت خارجه امریکا و نماینده واشنگتن در گروه ١+٥ بر عهده داشتند. 

ریاست هیات کارشناسی ایران را حمید بعیدی نژاد و ریاست هیات کارشناسی امریکا را جیم تیمبی بر عهده داشتند. 

این مذاکرات دو جانبه، دومین مذاکرات دو جانبه بین تهران و واشنگتن پس از مذاکرات وین ٦ است. 

قرار است ایران و سه کشور اروپایی المان، انگلیس و فرانسه ١١ سپتامبر (٢٠ شهریور) در وین بصورت دو جانبه مذاکره کنند. 

سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران ، مذاکرات دو جانبه با امریکا را مفید دانست و اظهار امیدواری کرد که این مذاکرات به حل اختلافات کمک کند. 

عراقچی در عین حال گفت: البته هنوز تا حل مسایل فاصله داریم. 

این عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اظهار امیدواری کرد : انشاء الله تا ١٨ سپتامبر (٢٧شهریور ماه) که دور بعدی مذاکرات 

ایران و ١+٥ در نیویورک خواهد بود، پیشرفت داشته باشیم. 

نمایندگان ایران و آمریکا از روز پنجشنبه به ریاست عباس عراقچی و مجید تخت روانچی و نیز ویلیام جوزف برنز و وندی شرمن مذاکرات دو جانبه خود را اغاز کرده اند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه