مدرس حوزه علمیه قم مطرح کرد:
منفعتطلبی، دورکننده جامعه از تقوا و بندگی
مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه نظام ارزشگذاری خداوند بر اساس و برمبنای تقواست، بر لزوم پرهیز از ملاک قرار دادن منفعت شخصی تأکید کرد و گفت: وقتی جامعه به سمت منفعتطلبی سوق پیدا کند در آن جامعه نباید به دنبال تقوا و بندگی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام سید نواب موسوی در همایش فرهیختگان فرهنگی نیروی انتظامی لرستان با طرح این سؤال که چگونه مردم را ارزشگذاری میکنیم و چه قدر در نگاه خدا ارزش داریم، ادامه داد: خداوند متعال در قرآن به ما دستور میدهد القاب را کنار بگذارید چراکه همه شما از یک پدر و مادر خلق شدید و اینکه شمارا طایفه طایفه قرار دادم برای این است که همدیگر را بشناسید. کرد و گفت: از نظر قرآن نظام ارزشگذاری خداوند بر اساس تقواست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
موسوی انتخابهای انسان را نشات گرفته از انگیزههای درونی دانست و یادآور شد: گاهی انتخابها بر اساس منفعت است این در حالی است که در نظام بندگی بین انسان و خدا کسی که فقط منفعت خود را در نظر بگیرد و به فکر دیگران نباشد عاقبتبهخیر نخواهد شد.
مدرس حوزه علمیه قم با تأکید بر پرهیز از ملاک قرار دادن منفعت شخصی و عدم توجه به مردم، گفت: وقتی جامعه به سمت منفعتطلبی سوق پیدا کند در آن جامعه نباید به دنبال تقوا و بندگی بود. نگاه منفعتطلبانه و نگاه متعصبانه میتواند ارزش ثواب کار را کم کند.
موسوی با ذکر این مطلب که از تفکر متعصبانه و خودخواهانه فرهیختگی ایجاد نمیشود و جامعه ترقی پیدا نخواهد کرد، ادامه داد: برای اینکه جامعه دارای سیر صعودی باشد باید نگاه الهی داشت.حالت ایدهآل جامعه آرمانی این است که جامعه بدون تعصب و با تعقل در سایه ولایت حرکت کند.
,
,
,
,
,
منبع: ایسنا
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه