چین نشست اقتصادی بحرین را تحریم کرد

چین نشست اقتصادی بحرین را تحریم کرد
سفیر چین در فلسطین اعلام کرد پکن در نشست اقتصادی بحرین که قرار است به دعوت آمریکا برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سفیر چین در فلسطین اعلام کرد پکن در نشست اقتصادی بحرین که قرار است به دعوت آمریکا درباره سرمایه گذاری در مناطق فلسطینی برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
همچنین برخی منابع خبری می‌گویند که روسیه نیز در اجلاس اقتصادی بحرین که گفته می‌شود فاز اول اقتصادی طرح آمریکایی «معامله قرن» است حضور نخواهد داشت.
,
 
,
نشست اقتصادی بحرین قرار است اولین فاز اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» باشد که به ابتکار آمریکا در منامه برگزار خواهد شد.
,
 
,
اگر چه برگزار کنندگان این نشست، آن را در حمایت از فلسطینی‌ها خوانده‌اند اما مقامات فلسطینی یکپارچه آن را رد کرده و تاکید کرده‌اند که به بحرین نمی‌روند.
,
 
,
منبع: باشگاه خبرنگاران
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه