دریافت شهریه در مدارس دولتی ممنوع است

دریافت شهریه در مدارس دولتی ممنوع است
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: طبق مصوبه دولت، دریافت شهریه در مدارس دولتی ممنوع است و با مدیران متخلف برخورد می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از باشگاه خبرنگاران جوان، شهریار فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: طبق مصوبه دولت، دریافتشهریه در مدارس دولتی ممنوع است و در مدارس غیر دولتی هم میزان شهریه ۱۰ درصد افزایش می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شهریار فولادوند افزود: ثبت نام‌ ها در مدارس پیش دبستانی ابتدایی شروع شده و در مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم از تیر آغاز خواهد شد.

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: در مدارس خاص از جمله استعداد‌های درخشان و شاهد که شرایط ویژه خود را دارد و با ضوابط تعریف شده ثبت ‌نام انجام می‌شود، در مدارس هیات امنایی هم شهریه از ۱۴۰ هزار تومان برای دوره ابتدایی و ۲۴۰ هزار تومان برای دوره متوسطه تعیین شده است و حداکثر شهریه در مدارس خاص هم تا ۷۰۰ هزار تومان است. 

,

وی در ادامه افزود: هم استانی های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا نداشتن همکاری در ثبت نام فرزندانشان از سوی مدارس به اداره کل، نواحی و مناطق آموزشی استان و یا سامانه رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش به نشانی shekayat.medu.ir  مراجعه کنند.

,

فولادوند گفت: بهترین مدرسه نزدیک ترین مدرسه به منزل است و با این روش می توان هم هزینه ها را کاهش داد و هم رابطه خانواده و با مدارس افزایش داد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه