تبرئه شدن رئیس‌جمهور سابق پاناما از اتهام جاسوسی

تبرئه شدن رئیس‌جمهور سابق پاناما از اتهام جاسوسی
دادگاهی در پاناما رئیس‌جمهور سابق این کشور را که در بازداشت خانگی به سر می‌برد، از اتهام جاسوسی تبرئه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاهی در پاناما روز جمعه با اعلام اینکه ریکاردو مارتینلی، رئیس جمهور سابق این کشور، از اتهام جاسوسی تبرئه شد، آزادی وی را خواستار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
یکی از سه قاضی این پرونده در زمان قرائت حکم دادگاه گفت دادستانی نتوانست نظریه خود را که طبق آن رئیس جمهور سابق به طور غیرقانونی بیش از ۱۵۰ نفر را با استفاده از اموال دولتی زیر نظر و تحت مراقبت داشت، اثبات کند. طبق ادعای دادستانی بخشی از این افراد نمایندگان سیاسی و خبرنگار بودند.
,
 
,
ریکاردو مارتینلی که با مدیریت یک شبکه فروشگاهی به ثروت رسید و از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ رئیس جمهور پاناما بود در آمریکا دستگیر و در نهایت ژوئن سال ۲۰۱۸ به پاناما تحویل داده شد.
,
 
,
قضات این پرونده روز جمعه تصمیم گرفتند محدودیتی را که مانع از خروج مارتینلی از کشور می‌شد، لغو کنند. مارتینلی از ماه ژوئن و پس از یک سال حبس، در بازداشت خانگی به سر می‌برد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه