در جلسه به ریاست نخست وزیر عراق
شورای امنیت ملی عراق خواستار تدابیری برای حفظ حاکمیت این کشور شد
شورای عالی امنیت ملی عراق جمعه شب به ریاست عادل عبدالمهدی نخست وزیر دولت پیشبرد امور این کشور تشکیل جلسه داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای عالی امنیت ملی عراق جمعه شب به ریاست عادل عبدالمهدی نخست وزیر دولت پیشبرد امور این کشور تشکیل جلسه داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عبدالمهدی,بنا بر بیانیه دفتر عادل عبدالمهدی، شورای عالی امنیت ملی عراق در این جلسه تحولات اوضاع امنیتی در این کشور را در پی تجاوز هوایی آمریکا که به شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و شماری از فرماندهان حشدشعبی منجر گردید مورد بحث و بررسی قرار داد.
, عبدالمهدی, حشدشعبی,شورای امنیت ملی عراق بر حمایت از موضع عبدالمهدی در محکومیت نقض حاکمیت عراق و نیز مخالفت با نقض شروط حضور نیروهای آمریکایی در عراق تاکید کرد.
, عبدالمهدی,این شورا همچنین از دعوت پارلمان عراق برای تشکیل جلسه فوق العاده به منظور اتخاذ موضع رسمی یکپارچه و اقدامات لازم برای حفظ کرامت و امنیت و حاکمیت عراق حمایت نمود.
, العاده,منبع: مهر
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه