توئیت کدخدایی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات

توئیت کدخدایی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات
سخنگوی شورای نگهبان در توئیتی نوشت: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب نقشه راهی است برای انتخاباتی سالم، رقابتی و با مشارکت گسترده شهروندان فارغ از نگاه سیاسی، که می تواند تشکیل مجلسی قوی و کارآمد را در پی داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سخنگوی شورای نگهبان در توئیتی نوشت: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب نقشه راهی است برای انتخاباتی سالم، رقابتی و با مشارکت گسترده شهروندان فارغ از نگاه سیاسی، که می تواند تشکیل مجلسی قوی و کارآمد را در پی داشته باشد.
کدخدایی: بیانات رهبر انقلاب نقشه راهی است برای انتخاباتی سالم، رقابتی و با مشارکت گسترده

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در توئیتی نوشت: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب نقشه راهی است برای انتخاباتی سالم، رقابتی و با مشارکت گسترده شهروندان فارغ از نگاه سیاسی، که می تواند تشکیل مجلسی قوی و کارآمد را در پی داشته باشد.

رهبر انقلاب روز گذشته حمله به شورای نگهبان را از غلط ترین کارها دانستند و افزودند: شورای نگهبان مرکب از شش فقیه  عادل و شش حقوق‌دان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.

همچنین ایشان تاکید فرمودند که برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه