حضور ۱۰۷ هزار نفر بعنوان نماینده نامزدها در انتخابات
سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما در این دوره از انتخابات سامانهای را راه اندازی کردیم که تاکنون ۱۰۷ هزار نفر در آن ثبت نام کردند که نماینده حدود ۱۷۰۰ داوطلب انتخابات هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفتگویی اظهار کرد: طبق قانون نامزدهای انتخابات میتوانند نمایندگانی را در روز انتخابات پای صندوقها تا پایان شمارش داشته باشند و تعداد آنها هم در قانون مشخص شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: ما در این دوره از انتخابات سامانهای را راه اندازی کردیم که تاکنون ۱۰۷ هزار نفر در آن ثبت نام کردند که نماینده حدود ۱۷۰۰ داوطلب انتخابات هستند.
,
سخنگوی شورای نگهبان گفت: البته ثبتنام در این سامانه به لحاظ زمانی متوقف شده است اما اگر کسی هنوز موفق نشده به سامانه مراجعه کند، دفاتر ما آماده پاسخگویی هستند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه