همتی:
تأسیس صندوق سرمایهگذاری توسط بانکها مجاز شد/ سقف سود بین بانکی ۲۰ درصد شد
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اعلام اینکه تأسیس صندوقهای جدید سرمایهگذاری با درآمد ثابت توسط بانکها بلامانع است، نوشت: بانکها توافق کردند نرخ سود بین بانکی را حداکثر ۲۰ درصد تعیین و عملیاتی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالناصر همتی، رئیسکل بانک مرکزی با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامی خودش نوشت: به منظور تقویت بازار سرمایه و نیز ارتقاء نقش بانکها در اطمینان بخشی به فعالیت سرمایه گذاران در آن بازار، موارد زیر را به عنوان نظر بانک مرکزی درجلسه عصر دیروز شورای عالی بورس اعلام وتأکید کردم:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وجود و گسترش فعالیت صندوقهای سرمایه گذاری فعال دربازار سرمایه، فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران است. ضمن توصیه به افزایش ظرفیت سرمایه گذاری در اینگونه صندوقها، بانک مرکزی نیز برای کمک به تحقق این موضوع در خصوص صندوقهائی که بانکها مدیریت صندوق را به عهده دارند، افزایش سقف صندوقهای با درآمد ثابت را تا مبلغ سی هزار میلیارد تومان بلامانع میداند.
,
بانک مرکزی تأسیس صندوقهای جدید سرمایه گذاری با درآمد ثابت توسط بانکها را بلامانع میداند.
,
برای شرکت های تأمین سرمایه متعلق به بانکها که متقاضی افزایش سرمایه هستند، تمهیدات لازم برقرار خواهد شد و از تسهیلات فوق نیز برخوردار خواهند بود.
,
با توجه به نرخ سیاستی اعلام شده، بانک مرکزی نسبت به این نرخ در بازار بین بانکی پایبند و برنامه ریزی لازم در همین رابطه انجام داده است. بانکها نیز توافق کرده اند با توجه به شرایط برخی از بانکهای ناتراز، نرخ سود بین بانکی را حداکثر ۲۰ درصد تعیین و عملیاتی کنند.
,
عدم رعایت نرخ سودمصوب شورای پول و اعتبار به هیچ وجه مجاز نیست. لذا، بانکها ملزم به رعایت نرخ های مصوب سود سپرده ها هستند. بازرسان حوزه نظارت بانک مرکزی تخلفات گزارش شده در بانکها را از روز شنبه شروع به رصد کرده اند و برای اعمال قانون گزارش خواهند داد.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه