شطرنج قهرمانی دانشجویان آسیا| آغاز رقابت‌های دانشجویان پسر از صبح فردا

شطرنج قهرمانی دانشجویان آسیا| آغاز رقابت‌های دانشجویان پسر از صبح فردا
مسابقات شطرنج دانشجویان آسیا در بخش پسران از صبح فردا با رقابت 48 دانشجو آغاز خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، مسابقات شطرنج دانشجویان آسیا در بخش انفرادی پسران از صبح فردا یکشنبه 7 دی‌ماه به مدت 3 روز با رقابت 48 دانشجو به صورت آنلاین آغاز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این مسابقات در 9 دور به روش سوئیسی برگزار خواهد شد که چهار دانشجو کشورمان مرصاد خداشناس ، بردیا ویسی، ساسان علی بابایی و خلیل موسوی با حریفان به رقابت خواهند پرداخت.

,
در بخش پسران دوازده استاد بین المللی، پنج استاد فیده و یک کاندیدای استادی در این رقابت ها حضور دارند. همچنین در بخش تیمی این مسابقات 12 تیم با هم به رقابت خواهند پرداخت.
,
 
,
رقابت‌های شطرنج دانشجویان دانشگاه های آسیا با همکاری فدراسیون شطرنج به میزبانی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به صورت آنلاین برگزار و تا 9 دی‌ماه ادامه خواهد داشت.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه