مجید محسنی مجد در پیامی به مناسبت سالگرد تاسیس عنوان کرد:

گروه توسعه صنایع بهشهر، تجلی ۵۰ سال کار و تلاش صادقانه است

گروه توسعه صنایع بهشهر، تجلی ۵۰ سال کار و تلاش صادقانه است
شرکت توسعه صنایع بهشهر امسال با کوله باری از تجربیات ارزشمند و گرانبها در حالی وارد پنجاهمین سالگرد تاسیس شد که قدمت فعالیت های این شرکت به 77 سال پیش باز می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید محسنی مجد مدیر عامل شرکت توسعه صنایع بهشهر  با پیامی سالگرد تاسیس این شرکت را تبریک گفت. در این پیام آمده است :

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اکنون که بهشهر پس از چندین دهه فعالیت مستمر وارد پنجاهمین سالگرد تاسیس خود می شود، خدای بزرگ را شاکریم که با همکاری و تلاش متخصصان مجرب و کارگران ساعی، نامی شناخته شده و معتبر در عرصه صنعت و تولید کشور محسوب می شود. بی شک این موفقیت مرهون سرمایه انسانی ارزشمند و پرتوانی است که برای تحقق اهداف والای سازمانی از هیچ کوششی فروگذار نیستد.
,
 
,
مفتخریم که بهشهر با تکیه بر قابلیت های خود و طیف گسترده و متنوعی از خدمات، توانسته است در مسیر تحقق رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار و به حرکت درآوردن چرخه های اقتصاد کشور گام های موثری بردارد و امروز این وظیفه بر دوش ماست تا برای اعتلا و پیشبرد اهداف این شرکت قدیمی و معظم همچنین رضایتمندی سهامداران و تمامی ذینفعان آن تلاش بیشتری کنیم.
,
 
,
در پایان فرارسیدن سالروز تاسیس این شرکت را به یکایک اعضای این خانواده بزرگ اعم از سهامداران، اعضای هیات مدیره، مدیران عامل و کلیه همکاران ارزش آفرین آن تبریک عرض می نمایم و سرافرازی، موفقیت و توفیق خدمتگزاری صادقانه را برای این عزیزان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه