رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان پاوه خبر داد:
توقیف یک دستگاه بیل مکانیکی غیرمجاز در اراضی ملی روستای نجار پاوه
سامان وسیمی گفت: فعالیت غیر مجاز یک دستگاه بیل مکانیکی در اراضی ملی نزدیک روستای "نجار" پاوه توقیف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سامان وسیمی در گفتگو با خبرنگار هزارماسوله اظهار داشت: در پی گشت و مراقبت از مراتع و جنگل ها توسط مامورین اداره منابع طبیعی شهرستان پاوه و مشاهده فعالیت غیر مجاز یک دستگاه بیل مکانیکی در اراضی منابع ملی در اطراف روستای "نجار" سریعاً هشدارهای لازم و قانونی مبنی بر عدم فعالیت اجرایی به عاملین تخریب و تصرف اراضی ملی داده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزارماسوله ,رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان پاوه افزود: در تاریکی شب عاملین و خاطیان بدون توجه به تذکرات مامورین دولتی مجددا اقدام به تخریب و تصرف اراضی ملی نمودند که با اقدام به موقع و طی هماهنگی های بعمل آمده و کسب دستور قضایی از دادستان محترم جناب آقای صحرایی و همراهی فرماندهی محترم پاسگاه ملندر فعالیت دستگاه بیل مذکور کاملاً توقیف و دستگاه بیل مکانیکی تا اطلاع ثانوی به پارکینگ دولتی هدایت شد.
,وی گفت: پرونده متخلفین به همراه مالک دستگاه بیل مکانیکی به محاکم قضایی جهت احقاق حقوق دولت ارسال خواهد شد.
,وسیمی ادامه داد: لازم به ذکر است هر گونه فعالیت در اراضی منابع ملی نیاز به کسب استعلام عرصه و اخذ مجوزهای قانونی از این اداره را دارد.
,رئیس اداره منابع طبیعی پاوه در پایان گفت: مجددا به مالکین ماشین آلات سنگین و دستگاه های بیل مکانیکی اعلام می شود هر گونه فعالیت مکانیکی در اراضی ملی بدون مجوز به عنوان مشارکت در جرم محسوب شده و در این زمینه اقدامات قانونی و مقتضی به عمل خواهد آمد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه