رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تأکید کرد؛

افزایش اشتغال و کاهش مشکلات در کشور با مانع‌زدایی/ ضرورت شفافیت قانون در راستای تبین شعار سال ۱۴۰۰

افزایش اشتغال و کاهش مشکلات در کشور با مانع‌زدایی/ ضرورت شفافیت قانون در راستای تبین شعار سال ۱۴۰۰
موسی غضنفرآبادی با بیان اینکه مردم و مسئولان باید تلاش کنند تا شاهد پیشرفت، آبادانی، ترقی و کاهش مشکلات و گرفتاری ها باشیم، گفت: به منظور مانع زدایی در برخی موارد موانع قانونی و در برخی دیگر موانع سلیقه ای وجود دارد و همچنین ممکن است در برخی مسائل عدم شفافیت وجود داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سال جدید و با اشاره به تبیین شعار سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» گفت: شعار امسال نیز در راستای مسائل اقتصادی کشور از سوی رهبر فرزانه انقلاب نامگذاری شد و مهم ترین بخش شعار سال در زمینه ایجاد تولید و رفع موانع تولید است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امیدواریم در سال 1400 اقتصادی پویا داشته باشیم تا بتوانیم اشتغال را افزایش و مشکلات را کاهش دهیم تا پیشرفت و جهش اقتصادی را پیش رو داشه باشیم.

,

نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم و مسئولان باید تلاش کنند تا شاهد پیشرفت، آبادانی، ترقی و کاهش مشکلات و گرفتاری ها باشیم، اظهار کرد: به منظور مانع زدایی در برخی موارد موانع قانونی و در برخی دیگر موانع سلیقه ای وجود دارد و همچنین ممکن است در برخی مسائل عدم شفافیت وجود داشته باشد.

,

وی با اشاره به اینکه در مباحث قانونی و مدیریتی باید حمایت هایی ویژه صورت گیرد و باید مشوق هایی وجود داشته باشد، ابراز کرد: موانع در تولید باید تسهیل شود و همچنین شفافیت قانون مسئله دیگری است که باید در نظر گرفته شود؛ بدین صورت که هم مدیران قانون را باید اجرا کنند و هم چنانچه قانون پیچیده است و موانعی پیش روی تولید کنندگان وجود دارد، برطرف شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه