معاون وزیر صمت:
افزایش تبادل کالایی ایران و هند وارد فاز اجرایی شود
معاون وزیر صمت در دیدار با سفیرهند با ابراز ناخرسندی از کاهش مبادلات تجاری بین ایران و هند برتلاش برای رفع موانع تجارت متقابل و یافتن راهکارهای جدید برای توسعه روابط تجاری دو کشور تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید زادبوم در دیدار ویدئو کنفرانسی با قدم درمندرا، سفیر هند در تهران، اظهار داشت: لازم است تا مذاکرات موافقتنامه تجارت ترجیحی تبادل فهرستهای کالایی موضوع موافقتنامه مذکور و اقدامات لازم جهت بازگرداندن کالاهای پتروشیمی، صنعتی و فولاد به سبد کالاهای صادراتی ایران به هند، به سرعت وارد فاز اجرایی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران افزود: در همین زمینه توافق شد با همکاری نزدیک سفارت هند در تهران، موضوعات مذاکره شده هر چه زودتر اجرایی شود و هماهنگی لازم برای ملاقات مسئولان سازمانهای بهداشت، گمرک و استاندارد دو کشور برای حل مشکلات مربوط به صدور مجوزهای لازم وارتقای همکاریها از طریق ویدئو کنفرانس صورت گیرد.
,
در ادامه سفیر هند با اشاره به تعیین تاریخ برگزاری ویدئو کنفرانس رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران و همتای هندی وی تاکید کرد که هرچه سریعتر و حداکثر ظرف سه هفته آینده این موضوع از طریق سفارت پیگیری و نهایی شود.
,
خاطرنشان میسازد، در پایان این دیدار، طرفین بر عزم دو کشوربرای توسعه و بهبود مناسبات اقتصادی و تجاری تاکید و توافق کردند در شرایط موجود موضوعات از طریق ویدئو کنفرانس بررسی و اجرایی شود تا در زمان رفع ویروس کرونا ملاقاتهای رو در رو بین هیأتهای ایرانی و هندی برگزار شود.
, انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه