نماینده کهگیلویه:
سپاه قدرت پوشالی استکبار و افول آمریکا را جلوه گر ساخت
نماینده کهگیلویه بزرگ در واکنش به حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران در مقابل دزدی دریایی آمریکا در دریای عمان نوشت: سپاه قدرت پوشالی استکبار و افول آمریکا را جلوه گر ساخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موحد نماینده شهرستان های کهگیلویه ،چرام،لنده و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حرکت مقتدرانه نیروهای سپاه در مقابل دزدی دریایی نیروهای آمریکایی در پیامی توئیتری نوشت: سپاه متکی به اراده الهی و قدرت مردم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی در این پیام که در فضای مجازی منتشر شده است نوشت: سپاهی که متکی به اراده الهی و قدرت ملت باشد تغییر موازنه به نفع دنیای اسلام را رقم می زند تا تصویری روشن از قدرت پوشالی استکبار، هیاهوی قدرت های جهانی و افول آمریکا را به جهانیان جلوه گر سازد.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه