یادداشت؛
دهه فجر انقلاب اسلامی یادآور اوج مبارزات حق طلبانه ملت ایران بر علیه رژیم ستمشاهی است

شهادت رمز پیروزی و جانفشانی در انقلاب و دفاع مقدس و عرصه های مختلف بعد از انقلاب دین بزرگی است که باید ادا شود و قطعا خیانت به خون شهدا و ایثارگران باید تاوان داشته باشد هرکه می خواهد باشد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدامین امین زاده، فعال سیاس در یادداشتی نوشت: پرپر شدن فرزندان این سرزمین و بارور کردن نهال ارزشمند انقلاب اسلامی باعث ایجاد حس ایثار و همدلی همه ی اقشار مردم شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اما مرفهین بی درد و سود جویان هم در این مسیر بانفاق یا منفعت طلبی حضور داشتند .
,
پیروزی ها و بالندگی ها و افتخارات بزرگی رقم خورد که متعلق به همه است و نباید فراموش کرد:
,
شهادت رمز پیروزی و جانفشانی در انقلاب و دفاع مقدس و عرصه های مختلف بعد از انقلاب دین بزرگی است که باید ادا شود و قطعا خیانت به خون شهدا و ایثارگران باید تاوان داشته باشد هرکه می خواهد باشد .
,
آنچه مردم را نا امید کرده تبعیض و بی عدالتی است و عقب ماندگی در خصوص عدالت فراگیر باید جبران شود ؛
,
دور شدن از آرمانهای انقلاب و تفاوت در استفاده از بیت المال و انفال با رانت و اختلاف در نظام معیوب حقوق و دستمزد همچنین ویژه خواری و مزایا برای خواص عموم را به قول معروف با دریافت به ریال و هزینه به دلار به حق طلبکار کرده است : از کی ؟!
,
از اختلاس گران
,
از مال مردم خوران
,
از کسانیکه قانون را دور می زنند
,
از کسانیکه اهل زد و بند و تبانی هستند
,
و مثلث شوم زر و زور و تزویر اعتماد و اعتقاد مردم را نیز نشانه رفته است .
,
دیدن شگردهای امنیتی و اطلاعاتی و اشراف بر عملکردها و فعالیت ها که به حق افتخارآمیز است گاهی دوگانگی ایجاد کرده و متاسفانه شک برانگیز است چرا که در مواردی جریان حامی فساد در خانه امن جای دارند و رانتخواران فعالند و عدم شفافیت در قانون و نبود قدرت قاطع و سریع در بازدارندگی و تنبیه متخلفین ویا تفاوت در برخورد با افراد در هر لباس و مقام ؛ گام دوم را با مشکل مواجه ساخته است.
,
باید به مظلوم کمک کرد وجای ظالم و مظلوم عوض نشود . حرف ها و سخنانی که گفته می شود نباید در قالب شعار و گفتار درمانی بماند و در جهت تحقق آن چه برای آن انقلاب کردیم با غیرت و همت مضاعف عامل باشیم .
,
سلام بر فرداها و فهمیدن ها
,
همدلی ها و باهم بودن ها
,
بر ناب ترین دیدنی ها
,
انسانیت رئیس ها
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه