اخبار داغ

وزیر کشور:

امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم

امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم
وزیر کشور گفت: امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم و این تحول قرار است به دست کارگزاران امروز جمهوری اسلامی با بهره گیری از حضور میلیونی مردم رقم بخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی شامگاه دوشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: ان شاء الله در پرتو هدایت‌های مکتب نورانی اهل بیت (ع) بتوانیم کشور امام زمانی خود را آنچنان که مورد رضایت امام زمان (عج) است بسازیم و همچنان که انتظار می‌رود برای عالمیان الگو باشد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مسیر پر از خطری را با سلامت تاکنون طی کرده است و امروز ملاحظه می‌کنید در اوضاع آشفته دنیا به رغم همه فشارهایی که بر نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است اما منطق و حرکت و رفتار ما منطقی‌ترین، اصولی‌ترین و اخلاقی ترین و هدفمند ترین راهی است که در دنیا وجود دارد، تصریح کرد: آخرین اتفاق هم جنگ اوکراین است که نمونه‌ای است از بسیاری از اتفاقاتی که در جهان توسط قدرت‌های مختلف شکل می‌گیرد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکای به خدای متعال و اتکا و اعتماد به مردم و در پرتو هدایت‌های اهل بیت (ع) تحت زعامت رهبر انقلاب با قدرت به جلو می‌رود.

وحیدی با بیان اینکه امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم و این تحول قرار است به دست کارگزاران امروز جمهوری اسلامی با بهره گیری از حضور میلیونی مردم رقم بخورد، تصریح کرد: این را باید باور کنیم که شکل گیری و تحقق این نقطه تحولی اجتناب ناپذیر است.

وی با تاکید بر اینکه مجاهدت در راه خدا حتماً راه را می‌گشاید و این امید بزرگی که امروز در انقلاب اسلامی می‌بینیم ناشی از این است، افزود: امروز همه چیز برای شکل گیری جهش آماده است و جمهوری اسلامی بی تردید آینده‌ای بسیار درخشان در پیش دارد و روز به روز بر عزت جهانی کشور افزوده خواهد شد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه مشکلاتی هم که وجود دارد مسائل بسیار ساده ای برای حل شدن است، گفت: شناخت ما از اوضاع و احوال و درک ما نسبت به مسائل و فهم عمیق ما نسبت به اینکه حل مسائل به دست خود ماست، کلید اصلی حل مسائل است.

وحیدی با بیان اینکه خود ما محور تحول هستیم و باید تحول ایجاد کنیم، تصریح کرد: تک تک شما عزیزان از فرمانداران، بخشداران و مدیران و همه مسئولان و البته آحاد مردم محور تحول هستیم.

وی با تاکید بر اینکه لرستان سرمایه بسیار دارد و دنبال چیز دیگری نباید باشیم، آب و خاک و این سرزمین و افتخارات سرمایه‌های اصلی است، افزود: دولت موظف است و کمک هم می‌کند، اما شما فرض کنید نفت نبود، دولت چه چیزی را باید تقسیم می‌کرد؟ چیزی اگر قرار است درست شود در استان‌ها است، اینها با تلاش و کوشش استخراج می‌شود.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: اشکال بزرگی که همیشه حضرت آقا تذکر می‌دهند، این مسئله است که از آن زمان که نفت محور اقتصاد شد کشور دچار یک بدفهمی و مشکل شد که فکر کردیم یک چیزی باید در دولت مرکزی به عنوان فروش نفت باشد و توزیع کند و بعد استان‌ها راه بیفتند؛ این یک اشتباه است.

وحیدی گفت: نکته مهم این است که در انجام مسئولیت برای شکوفا کردن ظرفیت‌ها به چند چیز نیاز داریم، اول دانش کافی، باید با استفاده از ظرفیت‌های علمی، بهره وری از ظرفیت‌های استان را بالا ببریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه