نماینده مردم مجلس استان آذربایجان غربی خبر داد:

دولت موظف به تأمین 85 درصد هزینه آبیاری تحت فشار شد

دولت موظف به تأمین 85 درصد هزینه آبیاری تحت فشار شد
نماینده مردم مجلس استان آذربایجان غربی گفت: براساس لایحه اصلاح مقررات مالی، دولت حداقل 85 درصد هزینه آبیاری تحت فشار را تأمین خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی، دکتر موید حسینی صدر نماینده مردم شهر خوی و مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر «طرح نکاشت» اطراف دریاچه ارومیه به «اصلاح شیوه کاشت» اظهار داشت: در اصلاح شیوه کاشت محصولاتی که نیاز به آب کمتری دارد همچون گندم و غیره جایگزین محصولات پر مصرف سیب و انگور شود. باتوجه به اینکه، کشاورزی چند سال اخیر با مشکل خشکسالی مواجه شده است این شیوه کاشت باید در کل کشور اصلاح و اجرایی شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

نماینده مردم مجلس شهر خوی با بیان اینکه در کشت محصولات کشاورزی باید از روش‌های نوین آبیاری بهره گرفت، تصریح کرد: در این راستا کشاورزان و مسئولین باید همکاری کنند تا شیوه کاشت در کشور به سمت محصولاتی که نیاز به آب کمتری دارد پیش رود و محصولات پر مصرف کاشته نشود.

,

 

,

وی عنوان کرد: اگر کشاورزان محصولاتی را نیاز به آب بیشتری دارد، کاشت کنند قطعاً در آینده با مشکل تأمین آب مواجه خواهند شد بنابراین ممکن است زمین و باغاتشان خشک شود. از این رو هم دولت و هم مسئولین باید همکاری کنند تا شیوه کشت و آبیاری متناسب با امکانات کشور اجرایی شود.

,

 

,

حسینی صدر در پایان خبر از تأمین 85 درصدی آبیاری تحت فشار توسط دولت خبر داد و خاطر نشان کرد: مجلس در لایحه اصلاح مقررات مالی تصریح کرده است که حداقل 85 درصد هزینه آبیاری تحت فشار را دولت تأمین کند.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه