در آستانه عید سعید فطر صورت گرفت:

توزیع بیش از ۲۲۰۰ بسته کمک معیشتی در زرندیه

توزیع بیش از ۲۲۰۰ بسته کمک معیشتی در زرندیه
به همت قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه شهرستان زرندیه در آستانه عید سعید فطر بیش از ۲۲۰۰ بسته کمک معیشتی میان خانواده‌های کم برخوردار و نیازمند زرندیه توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار محسن صادقی فرمانده سپاه زرندیه در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: با توجه به تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری پیرامون ادامه داشتن کمک‌های مؤمنانه، بسیج سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه شهرستان زرندیه  در ایام پایانی ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر ضمن تهیه ۲۲۰۰ بسته، در ۵۷ نقطه از شهرستان به توزیع این بسته‌های کمک معیشتی پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

فرمانده سپاه زرندیه با اشاره به اینکه یکی از اهداف روزه‌داری فهمیدن حال افراد کم برخوردار جامعه است، خاطرنشان کرد: امروز با توجه به مشکلات اقتصادی که مردم جامعه ما با آن مواجه هستند سپاه شهرستان زرندیه وظیفه خود می‌داند تا با تهیه بسته‌های معیشتی کمی از آلام این قشر از جامعه را بکاهد.

,

صادقی برگزاری چنین رزمایش‌هایی را موجب دلگرمی مردم دانست و افزود: کمک به هم نوعان از جمله توصیه‌های مؤکد مکتب اهل‌بیت (ع) بوده است و هر کس در توان خود می‌تواند در این مسیر گام بردارد.

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه