نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس:

تخصیص ۹ میلیارد دلار به دولت برای یارانه کالاهای اساسی، دارو و نهاده/ حذف ارز ۴۲۰۰ دست دلالان و رانت خواران را کوتاه می‌کند

تخصیص ۹ میلیارد دلار به دولت برای یارانه کالاهای اساسی، دارو و نهاده/ حذف ارز ۴۲۰۰ دست دلالان و رانت خواران را کوتاه می‌کند
سید محمد پاکمهر گفت: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در قانون بودجه ۱۴۰۱ به این معنا نیست که یارانه کالاهای اساسی، نهاده های دامی و دارو حذف شده باشد، بلکه معادل این سه قلم، مبلغ ۹ میلیارد دلار یارانه پیش بینی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد پاکمهر، نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت:  حذف ارز 4200 تومانی در قانون بودجه 1401 به این معنا نیست که یارانه کالاهای اساسی، نهاده های دامی و دارو حذف شده باشد، بلکه معادل این سه قلم، مبلغ 9 میلیارد دلار یارانه پیش بینی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک , ,

وی ادامه داد: به طور نمونه در موضوع دارو و تجهیزات سه میلیارد دلار، معادل 73 هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی و به دولت تخصیص داده شده تا تدابیر لازم را داشته باشند.

,

پاکمهر با اشاره به اینکه خبر حذف ارز 4200 تومانی از برخی کالاها، بار روانی منفی در جامعه ایجاد می کند، گفت: مجلس برای کالاهای اساسی 12 میلیارد دلار یارانه پیش بینی کرده است که براین اساس انتظار تورم نباید داشته باشیم.

,

وی با بیان اینکه بار روانی ایجاد شده در جامعه، زمینه احتکار برخی کالاهای اساسی را ایجاد می کند که  این کمبود و گرانی متوجه مردم و جامعه می شود، افزود: در این شرایط دولت باید با نظارت های و مدیریت های صحیح، کمبود ها را برطرف و تورم را  مهار کند.

,

این مقام مسئول ادامه داد: حذف ارز ترجیحی  به این معناست که یارانه ای که قبل تر به واردکننده پرداخت می شد، برای از بین رفتن رانت، دلالی، واسطه گری به مصرف کننده برسد.

,

پاکمهر یادآور شد: دولت باید سازوکاری را تدوین کند که بلاتکلیفی که امروز برای وارد کننده ایجاد و تورم را رقم زده، برطرف و جو آرامی را در جامعه ایجاد شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه