رئیس پلیس راه مازندران خبر داد؛

آغاز محدودیت‌ تردد یک هفته‌ای در محورهای مازندران/ پیش‌بینی حضور ۵ میلیون مسافر در تعطیلات نیمه خرداد

آغاز محدودیت‌ تردد یک هفته‌ای در محورهای مازندران/ پیش‌بینی حضور ۵ میلیون مسافر در تعطیلات نیمه خرداد
یدالله جهان‌تاب با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی و تردد یک هفته‌ای در راه‌های استان مازندران گفت: این محدودیت‌ها از ظهر امروز آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله جهان‌تاب در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مازندران خبر داد و افزود: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳ تا ۲۴ امروز از مرزن آباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶:۱۶ تا ۲۴ از میدان امیرکبیر کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد یکطرفه خواهد بود.
به گفته جهان تاب تردد انواع وسیله نقلیه در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده ۱۵ و ۱۶ خرداد از ساعت ۱۳ تا ۲۴ از میدان امیرکبیر کرج و ابتدای آزادراه تهران شمال به سمت مرزن آباد ممنوع و با اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسیله نقلیه در همین مسیر از مرزن آباد به سمت کرج و تهران می‌شود.
وی افزود: تردد موتورسیکلت‌ها به استثنای نیروهای انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیرهای مجاز جریان ترافیکی، از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه ۱۱ خرداد تا صبح دوشنبه ۱۶ خرداد در مسیر رفت و برگشت جاده‌های کرج، چالوس، هراز و سوادکوه ممنوع است.
رئیس پلیس راه مازندران اظهار داشت: آمد و شد همه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امشب و نیز از ساعت ۶ صبح تا ۲۴ روزهای پنجشنبه (فردا)، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه (۱۲ تا ۱۶ خرداد امسال) ممنوع است.
به گفته جهان تاب تردد وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ تا ۲۴ یکشنبه هفته آینده چهاردهم خرداد، مسیر رودهن به آمل ممنوع و با اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز، مسیر آب اسک به رودهن محدوده مشاء یکطرفه خواهد شد.
رئیس پلیس راه مازندران می‌گوید: تردد انواع تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از امروز تا جمعه (۱۱ تا ۱۳ خرداد امسال) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ مسیر رفت و برگشت جنوب به شمال شامل محور تهران، فیروزکوه، قائم شهر ممنوع است.
جهان تاب، مسیر رفت و برگشت شمال به جنب شامل محور تهران، سوادکوه قائم شهر را برای تردد انواع تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی، در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده ۱۴ و ۱۵ خرداد ممنوع اعلام کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در این‌باره اظهار کرد: طی روزهای آینده بیش از ۵ میلیون مسافر وارد استان می‌شود.
روح‌الله سلگی با بیان اینکه تمهیدات لازم با محوریت استاندار مازندران در زمینه برنامه‌ریزی سفر اندیشیده شده است، افزود: ستاد تسهیلات سفر نیز در مازندران تشکیل شده است.
وی با اشاره به آماده‌باش دستگاه‌های خدمت‌رسان از جمله آب، برق، گاز، اورژانس و سایر، تصریح کرد: احتمال اینکه مصرف برخی اقلام غذایی از جمله  آرد و نان بیشتر شود، وجود دارد که در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شده است و باید آرد بیش از جمعیت ثابت استان در نظر گرفته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

به گزارش بلاغ، مسئولان مازندران پیش بینی کرده‌اند درتعطیلات نیمه خرداد ۵ میلیون مسافر به این استان سفر کنند به همین دلیل ۱۱۰ گروه گشت پلیس با بییش از ۲۰۰ مأمور پلیس در محورهای سه گانه استان مستقر می‌شوند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه