اخبار داغ

وزیر کشور:

وضعیت ساختمان متروپل وارد مرحله جدیدی خواهد شد

وضعیت ساختمان متروپل وارد مرحله جدیدی خواهد شد
وزیر کشور در خصوص آخرین وضعیت ساختمان متروپل آبادان با یادآوری اینکه شرایط وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد، گفت: نیاز است آن منطقه به‌عنوان یک پروژه مورد توجه قرار بگیرد و سازه‌های ناپایدار باقی‌مانده، تخریب و جمع‌آوری شود تا منطقه به حالت عادی بازگردد زیرا سازه‌ها استحکامی ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی وزیر کشور عصر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت ساختمان متروپل اظهار کرد: جمع‌آوری اجساد مدفون در ساختمان متروپل به پایان رسیده البته ممکن است افرادی مراجعه کنند و ادعا کنند که اجسادی باقی مانده باشد، در این راستا تا پایان برای پیدا کردن تک تک اجساد جست‌وجو را دنبال خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با یادآوری اینکه شرایط وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد، گفت: نیاز است آن منطقه به‌عنوان یک پروژه مورد توجه قرار بگیرد و سازه‌های ناپایدار باقی‌مانده، تخریب و جمع‌آوری شود تا منطقه به حالت عادی بازگردد زیرا سازه‌ها استحکامی ندارند.
,
 
,
وزیر کشور در پایان خبر داد: مرحله اول کار تقریبا به پایان رسیده و وارد مرحله دوم شده‌ایم که شاید این مرحله زمان‌بر باشد زیرا مرحله تخریب است اما در مجموع نباید زمان زیادی ببرد و امیدواریم در اسرع وقت کار به پایان برسد.
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه